Apartamente Rona505Krk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Rona505 sunt situate în satul Sveti Anton, la 2 km de Malinska. Echipamentele de grătar și Wi-Fi sunt disponibile gratuit pentru oaspeți. Apartamentele sunt dotate cu perne antialergice, plase de protecție împotriva țânțarilor și insectelor, TV cu ecran plat și bucătărie complet utilată, cu mașină de spălat vase. Fiecare apartament are doua balcoane. Oaspeții pot folosi gratuit parcarea privată din cadrul facilității. Cladirea si mediul sunt securizate din exterior cu supraveghere video. Cel mai apropiat restaurant este la 500 m. Mai multe plaje sunt situate nu departe de clădire, inclusiv plaja numită Rova, care se află la 1,7 km și are un teren de volei pe plajă. Stația de autobuz local este la 200 de metri. Stația principală de autobuz este situată în Malinska. Portul de feriboturi este situat în Valbiska, la 8 km. Animalele de companie sunt acceptate la cerere și sunt posibile costuri suplimentare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turism este inclusa in pret. Cazarea este disponibilă de la ora 15:00 în ziua sosirii și până la ora 10:00 în ziua plecării, cu excepția cazului în care s-a convenit în prealabil o altă oră. Servicii care se taxeaza suplimentar: aparatul de aer conditionat este activat folosind un card programat (1euro/ora), masina de spalat 10euro per utilizare. Animalele de companie plătesc 7 euro pe zi. Pentru un sejur mai scurt de 5 nopti, pretul este majorat cu 30%. Rezervarea apartamentului (plata in avans) se confirma prin plata in cont bancar in valoare de 30% din pretul total, iar restul sumei la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Dragi oaspeți, sunteți bineveniți în gospodăria noastră chiar și în aceste circumstanțe neobișnuite. Vă rugăm să călătoriți cu conștiință. Am adaptat politica noastră de anulare la situație, astfel încât să puteți anula cu 7 zile înainte de data de sosire rezervată, cu rambursarea 100% a avansului. Dacă anulați cu 7 zile înainte de sosire, vom păstra avansul integral. Această politică de anulare este valabilă până la sfârșitul pandemiei. Multumesc pentru intelegere.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1.5 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 1.1 km
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1.8 km
  • Staţie de autobuz: 1.7 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 700 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În imediata apropiere există trasee de drumeții și ciclism. Pe lângă faptul că se întind de-a lungul coastei de-a lungul potecilor pe care le numim #Lungomare#, prin interiorul insulei trec și piste de biciclete.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Rona505
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Schwäbisch Gmünd, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A3, Iulie 2019
Apartament frumos!

Un mare compliment pentru gazda noastră foarte prietenoasă și foarte utilă! Am fost primiți foarte călduros. Ne aștepta un apartament foarte curat și frumos. Bucătărie nouă, baie frumoasă, mobilier parțial antic și mult spațiu în apartament. 2 balcoane disponibile. Aer condiționat disponibil. Dacă ne lipsea ceva, gazda noastră a avut grijă imediat. De la ea am primit multe sfaturi pentru cumpărături și festivități ieftine, care au loc în Krk. Venim cu câinele nostru de ani buni și suntem întotdeauna încântați de el din nou și din nou. Luna noastră se simte acasă aici și este la fel de binevenită. Așteptăm cu nerăbdare anul viitor și putem recomanda doar ospitalitatea doamnei Bogovic!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Bern, Elveția
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Rona505, Aprilie 2018
Ne întoarcem

Apartament de lux cu toate facilitățile necesare. Am rămas vara trecută trei săptămâni, locul este frumos și liniștit. Am facut rezervari pentru acest an.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Schwäbisch Gmünd, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Rona505, Iulie 2017
Frumos ședere!

Ai de mers vreodată aici și întoarce foarte mult. Apartament frumos și foarte curat într-o locație liniștită. Foarte frumos si mobilat nou. Apartamentul are doua balcoane. Luna noastră de câine am petrecut zile memorabile și minunate. Plaja de câine nu este departe. proprietarii noștri sunt foarte frumos și prietenos, foarte accomodating și de ajutor. Au dus-o la inima mea, Suntem bucuroși să recomande Rona apartamente tuturor prietenilor noștri, cunoscuții și toți cei care citesc această recenzie! Ne așteaptă cu nerăbdare anul viitor

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Angela Bogovic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Rona505 listare a fost vizualizat de 154383 ori de la 23.02.2016.