Apartamente SchrengKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Schreng sunt situate într-o casă de familie într-o zonă liniștită din Malinska, înconjurată de verdeață. Locul este ideal pentru vacanța dvs., deoarece vă oferă tot ce aveți nevoie pentru un sejur plăcut, departe de zgomot. Casa oferă cazare în două apartamente. 1. cu un dormitor cu pat dublu și un apartament confortabil cu trei dormitoare. Fiecare apartament are intrare separată și loc de parcare. Apartamentul cu trei camere este situat la primul etaj și are o terasă de 20 m2, în timp ce apartamentul cu un dormitor este situat la parter și are o terasă spațioasă de 20 m2. Toate apartamentele au: TV prin satelit, internet, aer condiționat și mașină de spălat la cerere. În grădina spațioasă și frumos amenajată există un grătar și foișor, toate disponibile oaspeților. Proprietatea se află la 15 minute de mers pe jos de centru și piață și de malul principal cu cafenele și restaurante de-a lungul coastei. Oaspeților le place pentru că este situat în zona cea mai bine cotată din Malinska. Este potrivit pentru grupuri mai mari de oaspeți. Datorită situației actuale cu pandemia COVID-19, observăm că fiecare apartament are intrări complet separate și

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face exclusiv în numerar. Plata în avans de 30% din prețul total al unității de cazare se plătește imediat după rezervare prin remitere în contul kuna / în valută și restul la sosire. Serviciul de curățenie în apartament nu este inclus în preț. Prețul curățării apartamentului este de 25 EUR o dată și se percepe la sosire. Ora de check-in și check-out este posibilă de la 14:00 la 22:00 Check-out este posibilă de la 07:00 la 10:00 Pentru sejururile mai scurte de 4 zile, prețul este mărit cu 30%.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspeții vor plăti 30% din prețul total în caz de anulare după rezervare.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Disco club: 800 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vedere spre grădină și pavilion unde oaspeții seara se bucură de un mediu romantic de iluminat discret și flori cu un pahar de vin bun și delicatese la grătar. Mirosurile specialităților locale din pește provin de la restaurantul de pește din apropiere / la 200 m de apartament /. Facilități suplimentare în apropiere: bowling, călărie, diverse sporturi nautice, închiriere de biciclete, bărci, excursii organizate, promenade lungi și frumoase sunt posibilitățile oferite de loc.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Schreng
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vesna Schreng Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Vă dorim un sejur plăcut în apartamentele noastre, bine ați venit. Vesna și Miljenko Schreng

Apartamente Schreng listare a fost vizualizat de 26943 ori de la 12.02.2021.