Apartamente Villa AntonellaKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Bine ați venit la Villa Antonella - o oază de verdeață pentru relaxare și pentru a vă bucura de binemeritată vacanță în apartamente confortabile. Bucurați-vă de grădina verde spațioasă în timp ce vă relaxați lângă piscina cristalină și încălzită. Socializarea în jurul grătarului comun este întotdeauna o opțiune, creând o atmosferă caldă și prietenoasă, care face ca fiecare moment al șederii dumneavoastră să fie special, în timp ce explorați toate farmecele pe care Villa Antonella le are de oferit. În plus, vă puteți bucura de intimitate pe balcoanele sau terasele dumneavoastră spațioase. Explorați plajele și locurile frumoase ale insulei, fie mergând cu bicicleta pe peste 500 km de trasee marcate, plimbându-vă de-a lungul mării, prin pădure și sate, stand-up paddling pe plajă, închiriind o barcă cu motor sau excursii organizate de o zi cu barca. Oriunde te-ai duce, vei întâlni case de piatră autohtone, ziduri de piatră, localnici și, cel mai important, natură frumoasă, mirosurile Mării Mediterane și limpezimea mării sidefate. Avem cu mândrie un rating de 9,8 pe BC, ceea ce confirmă dedicarea noastră pentru satisfacția deplină a dragilor noștri oaspeți, care revin des.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata nerambursabila de 150 Euro pe rezervare prin cont bancar, restul la sosirea la cazare. Rezervarea este valabilă din momentul în care suma ajunge în contul bancar. Animalele de companie sunt acceptate în Apartamentul 2+2 și în Apartamentul 4, care sunt situate la parter. Un (1) per apartament. Animalele de companie nu pot sta singure în apartament. Taxa pentru un animal de companie este de 5 euro până la 5 kg, altele 8 euro pe zi. Avem o spălătorie în casă, vom fi bucuroși să vă spălăm rufele contra unei taxe de 5 euro pe spălare. Ora de plecare până la ora 10:00 Ora sosirii de la ora 15:00 Curățenia finală pentru Garsonieră 50 Euro și pentru Apartament 65 Euro Aer condiționat, parcare, prosoape și lenjerie de pat sunt incluse în preț. Taxa de ședere se plătește conform listei de prețuri a municipiului Malinska. Taxa de ședere pentru anul 2024 este de 1,80 euro pe adult pe zi și nu este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata nerambursabila de 150 Euro pe rezervare prin cont bancar, restul la sosirea la cazare. Rezervarea este valabilă din momentul în care suma ajunge în contul bancar.
Distante
  • Mare: 1.8 km
  • Plajă: 1.8 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.8 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Crearea unei comunități speciale de prieteni pe termen lung. Villa Antonella se prezintă ca o destinație durabilă cu o centrală fotovoltaică, panouri solare și o stație de încărcare pentru vehicule electrice. Va punem la dispozitie parcare privata in interiorul curtii cu supraveghere video, asigurandu-va paza in timpul sejurului dumneavoastra. Rezervă-ți vacanța la Villa Antonella și experimentează o armonie unică de confort, ospitalitate și durabilitate. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră! Posibil închiriere de biciclete 20 Euro/zi Posibil închiriere standup 20 Euro/zi Tenis de masă Apero cu oaspeții Posibilitatea de a prelua oaspeții de la Aeroportul Krk Asistență pentru oaspeți
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Antonella
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Antonella Team Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Villa Antonella își găzduiește oaspeții de peste 10 ani. Vacanța ta este cea mai importantă sarcină a noastră. Înfrumusețăm și cultivăm unitățile de cazare și grădina pentru a le face mai frumoase și mai confortabile pentru dvs. și pentru noi. Pentru noi este important să vă bucurați de frumusețea naturală a insulei Krk și de cazare. Vorbim germană, engleză, italiană și croată

Apartamente Villa Antonella listare a fost vizualizat de 70933 ori de la 29.04.2016.