Casa de vacanta Le KletMarija Gorica - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 2.428 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Bine ați venit la două case complet echipate pentru a scăpa de stresul cotidian și a vă petrece în liniștea și verdeața satului. Casele sunt una langa cealalta, deci pot fi inchiriate intreg sau separat. Ambele sunt decorate în stilul tradițional Hrvatski Zagorje, din lemn și cărămidă - sunt o combinație de confort modern și împrejurimile naturale, fără vecini în imediata apropiere. Fiecare casa are o prispa mare, dotata cu gratar si masa pentru socializare, cu vedere la valea Sutla. Panorama vă oferă să vă bucurați de apusuri spectaculoase, iar pentru relaxare suplimentară există o cadă de masaj cu jacuzzi și o saună IR pentru doi. Parcare securizată pentru până la 6 vehicule.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se face prin plata unui avans in valoare de 30%. Restul fondurilor sunt plătite la sosirea la unitate. Ora sosirii la unitate: 16:00 (posibil acord) Ora plecării din unitate: 10:00 a.m. (posibil acord). În cazul oricăror necesități suplimentare pentru echipamentele unității, care nu sunt enumerate în listă, vă rugăm să întrebați înainte de sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Anularea rezervarii este posibila cu pana la 30 de zile inainte de data check-in-ului, cu rambursarea avansului.
Distante
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
Extra oferta
Dintre dotările suplimentare din cadrul facilității, putem evidenția: o băutură și o masă de bun venit, o saună cu infraroșu pentru doi, o cadă cu hidromasaj Jacuzzi, un foișor pentru socializare cu un șemineu mare pentru frigărui, o ambianță etno-satească și izolare de civilizație.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Le Klet
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Noiembrie 2023
Pentru orice fel de vacanță doriți!

Case frumoase cu o priveliste minunata care contin tot ce ai nevoie pentru o vacanta, fie ca esti singur sau in cuplu sau cu toata compania. Puteți vedea că sunt decorate cu dragoste, fiecare detaliu este ales cu grijă pentru a se potrivi ambianței generale. Căsuțele au tot ce ai nevoie pentru o vacanță de mai multe zile. Cand am ajuns, totul era curat si ordonat, gazda ne-a primit cu focul aprins. Milina, impresia de ansamblu este peste toate asteptarile mele. Abia aștept când voi avea ocazia să vin din nou la această frumoasă proprietate.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Pentru orice fel de vacanță doriți!

Kristina, multumesc pentru recenzie. Voi găzdui cu plăcere oaspeți ca tine din nou. Astept cu nerabdare urmatoarea ta vizita!

Čakovec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Octombrie 2023
Mulțumiri

Dragă Vedrana, îți mulțumim pentru ospitalitate și implicare în sejurul nostru! Casa și împrejurimile erau exact ceea ce aveam nevoie. Confort în natură, departe de orice, dar suficient de aproape de conținut. Ne vedem curand si multumesc! Žac & Vedrana

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2023
Într-un cuvânt - Frumos!

De curand am avut ocazia sa stau in minunata casa "Le Klet" din Marija Gorica si sunt pur si simplu incantata. Totul a fost absolut perfect, din momentul în care am ajuns și până în momentul în care a trebuit să părăsim această bucată de paradis. Cazarea este fermecătoare și confortabilă, cu un interior frumos decorat, care emană căldură și eleganță. Camerele sunt spatioase, curate si dotate cu toate facilitatile necesare pentru un sejur confortabil. Paturile sunt extrem de confortabile, ceea ce a permis un somn linistit si o relaxare completa. Ceea ce m-a cucerit în mod deosebit a fost terasa frumoasă cu o vedere spectaculoasă a peisajului din jur. A fost uimitor să stai acolo dimineața cu cafeaua în mână și să te bucuri de aerul curat și de liniștea naturii. Am avut ocazia sa pregatim si un gratar pe terasa. Ospitalitatea gazdelor a fost uimitoare. Am fost întâmpinați cu zâmbet și cordialitate, și ni s-au oferit toate informațiile necesare despre împrejurimi și activitățile pe care le putem încerca. Amabilitatea și atenția la detalii ne-au impresionat cu adevărat. Locația este de asemenea ideală. În apropiere există natură frumoasă, poteci de plimbare și piste de biciclete care ne-au permis să explorăm împrejurimile într-un mod activ și distractiv. Una peste alta, șederea la Casa de vacanță „Le Klet” a fost de neuitat. M-am bucurat de fiecare clipă petrecută acolo și cu siguranță sper să mă întorc curând. Mulțumim întregii echipe pentru experiența minunată pe care ne-a oferit-o!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vedran Iveković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Salut! Numele meu este Vedran și voi fi gazda dumneavoastră în timpul șederii dumneavoastră în casa LeKlet. Va stau la dispozitie si sper sa va placa. Bine ati venit!

Casa de vacanta Le Klet listare a fost vizualizat de 22360 ori de la 30.07.2023.