Casa de vacanta MihaelaCres Martinščica - Insule croate

preț de la LEI 2.846 pe noapte
Descriere detaliata

Casă insulă originală din piatră (70 m2), renovată, mobilată cu mobilier lucrat manual, ideală pentru o vacanță în familie dar și pentru o vacanță romantică în doi. Casa este formata din 3 etaje: parter (bucatarie complet utilata cu masina de spalat vase si incalzire in pardoseala, baie cu masina de spalat si incalzire in pardoseala si living cu SMART SAT TV), etaj (2 dormitoare, unul cu pat matrimonial) si celalalt cu două paturi de o persoană) și o mansardă cu o terasă pe acoperiș cu vedere frumoasă la mare (cameră dublă cu aer condiționat și baie). Toate camerele au vedere la mare. Oaspeții au la dispoziție o grădină cu grătar și vedere la mare și o livadă de măslini cu șezlonguri și vedere la mare. Parcarea privată pentru 2 mașini este la 50 m de casă și este situată de-a lungul drumului. Plaja cu pietriș foarte frumoasă este la doar 80 m de casă. Internet WiFi este disponibil pentru oaspeți în toate camerele, inclusiv pe terasa de pe acoperiș, gratuit. Bucătăria este dotată cu mașină de spălat vase și un frigider mare cu congelator, cuptor, aparat de cafea (filtru), aparat de cafea italian și aparat Nespresso (capsulele nu sunt disponibile în magazinele de pe insulă!), Fierbător, prăjitor de pâine și strecurătoare de citrice. De asemenea, sunt disponibile un fier și o masă de călcat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării se plătește un avans de până la 30% din suma totală, restul se plătește cu 7 zile înainte de sosire. Check in: de la 16.00 la 22.00 Check out: pana la 10.00 Parcare: Apartamentul dispune de propriul loc de parcare privat in parcarea Budovina de la intrarea in centru, langa Postul de Politie. Cheia de parcare se obtine la casa. La sosire se poate parca la 50-100 m de apartament in functie de disponibilitate cu plata pentru parcare publica.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Politica de anulare: în caz de anulare cu 14 zile sau mai puțin înainte de sosire, depozitul este nerambursabil.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 20 km
  • Farmacie: 20 km
  • Banca: 20 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 200 km
  • Port: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Mihaela
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Hania Murljačić Kutleša Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Familia noastră este implicată în turism din 1984 și se poate spune că acesta este stilul nostru de viață. În toți acești ani am găzduit un număr mare de oaspeți, iar mulți dintre ei sunt încă prietenii noștri dragi care ne vizitează de peste 30 de ani. Dorința și scopul nostru este să avem un oaspete mulțumit care să-și amintească de vacanță pe tot parcursul anului și să dorească mereu să revină.

Casa de vacanta Mihaela listare a fost vizualizat de 11395 ori de la 15.12.2021.