Apartament Love & FamilyMarušići - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament recent renovat complet mobilat cu trei dormitoare, cu terasă și vedere frumoasă la mare și parcare. Marušići este un mic loc liniștit în apropiere de orașele Omis (la 13 km distanță), Makarska (20 km) și Split (33 km). Casa este situată pe partea inferioară, la mare, a Autostrăzii Adriatice, într-o culpă fără trafic, așa că sigur pentru copii. Frumoasă, naturală, plajă cu pietriș Borak, cu o mare limpede și cu mirosul de verdeață din jur, este la doar 4-5 minute de mers pe jos. Nu este aglomerație, deoarece accesul este posibil doar pentru localnici și oaspeți din cauza parcării limitate. Dealurile/muntii din spate, marea in fata si verdeata intre ele dau o senzatie linistitoare, placuta si deosebita. Aproape de muntele Biokovo (10 km), Sky Walk Lookout pe Biokovo (20 km), Altarul Vepric (18 km), Altarul Medjugorje (70 km), orașul Imotski cu Lacuri Roșii și Albastre (35 km), insula de Brac din Makarska foarte aproape (20 km), precum și insula Hvar din Drvenik, precum și alte părți ale coastei Adriatice și insule. Fenomen natural al golfului Vruja, la 3 km depărtare pe mare și drum.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă rugăm să rezervați direct prin mesaje Whatsapp. Plata în avans este de 30% din suma totală. Ora ideala de sosire ar fi sambata dupa ora 12 si plecarea sambata pana la ora 10. Conform acordului, poate fi diferit. Suma integrală se plătește la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Depinde de data rezervarii, dar cu aproximativ o luna inainte de data.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 100 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 12 km
  • Farmacie: 12 km
  • Banca: 12 km
  • Oficiu poştal: 12 km
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Bautura de bun venit. Spalator de vase. Mașină de spălat. Uscator de haine. Patut. Scaun inalt. Jucării pentru copii. Şezlonguri. DVD player. Radio si CD player. Cuptor. Cuptor cu microunde. Automat de cafea. Hota de bucatarie. Fier. Sigur. Papetărie. Citirea de cărți și reviste. Cărți și alte jocuri de societate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Love & Family
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Tarnowskie Góry, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+1, Iunie 2022
Un loc unic - îl pot recomanda cu siguranță

Am petrecut un timp foarte frumos în acest loc. Apartamentul este 100% compatibil cu pozele. Foarte bine echipat și confortabil. Doamna proprietară extrem de drăguță și de ajutor. Plaja din apropierea apartamentului este curata si linistita. Apă cristalină. Un loc foarte bun pentru o vacanta. Cinci stele binemeritate. Nu departe de minunatul oraș Omiš. De asemenea, recomand o plimbare în micul, dar frumosul oraș Pisak.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ivana Erceg Ivkošić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Sunt asistent universitar și ginecolog la Spitalul Special Sf. Ecaterina din Zagreb. Soțul lui Ante este chirurg vascular la Spitalul Clinic Sveti Duh din Zagreb. Avem trei copii: 2 băieți născuți în 2005 și 2006 și o fată în 2015. Credem că dragostea și familia (bineînțeles cu sănătatea) sunt cele mai importante lucruri din lume și sperăm că vei simți asta cât timp stai cu noi. :-)

Apartament Love & Family listare a fost vizualizat de 20583 ori de la 03.11.2021.