Apartamente SaskinjaŠolta Maslinica - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

În casa Saskinja din partea nouă a satului de pescari Maslinica se află, chiar lângă o frumoasă plajă cu pietriș, 4 apartamente frumos decorate și un apartament spațios la etajul 1 cu o terasă mare, toate orientate spre vest cu vederi frumoase la mare. si insule din fata Maslinicai. Fiecare apartament are o terasă de pe care poți experimenta cele mai frumoase apusuri de soare de pe insulă. Alaturi de casa este o curte cu locuri de parcare la umbra pinii. Oaspeții pot folosi și grătarul din grădină. Până în centru cu piață, taverne, pizzerii și restaurante, dintre care unele sunt de înaltă clasă (restaurantul din castelul Martinis Marchi oferă vinuri croate renumite și de top din întreaga lume), aveți doar cincisprezece minute de mers pe jos de-a lungul coastei. Dacă doriți să fiți singuri, înotați sau faceți caiac până la insulele Saskinja sau Polebrnjak, care sunt la doar 15 minute de plajă. Pentru cei cărora le place nisipul, plaja de nisip este situată în golful vecin.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Curățenie finală: 30 € pentru apartamentele AP1 până la AP4 Taxa de turism: inclusă în preț
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Vă recomandăm să faceți o asigurare în cazul în care trebuie să anulați călătoria, deoarece dacă anulați în ultimele 4 săptămâni înainte de vacanță, proprietarul are dreptul la o sumă de 80% din contract. In cazul anularii inainte de perioada de 4 saptamani pastram avansul, adica 30% din suma convenita. Dacă din cauza pericolului unei pandemii, sosirea nu este permisă sau posibilă, sau dacă sosirea este prea riscantă, situația pe Solta este mai puțin favorabilă decât în țara de sosire, puteți anula rezervarea cu până la 14 zile înainte de sosire cu un rambursarea a 100% din suma plătită.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 9 km
  • Farmacie: 9 km
  • Banca: 11 km
  • Oficiu poştal: 9 km
  • Staţie de gaz: 11 km
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Aeroport: 29 km
  • Port: 600 m
  • Activităţi sportive: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
. Închiriere de biciclete și caiace la reducere pentru oaspeții noștri. Este posibil să aranjați excursii cu barca la Trogir, excursii cu barca în jurul Solta, excursii la cascadele Krka, vizitarea obiectivelor turistice organizate la Palatul lui Dioclețian și Split, rafting pe râul Cetina, toate prin agenția noastră locală din Maslinica.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Saskinja
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Gorenja vas, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Apartament grozav

Am fost deja în vacanță cu Zlatko și Ankica pentru al patrulea an. Locație excelentă și apartament, aproape de mare, totul este grozav.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Mokronog, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Pleacă din 2023

Familia noastră și cu mine suntem în aceste apartamente de 6 ani la rând și mergem și anul viitor.Le-am recomandat și altor prieteni care sunt fericiți să plece în vacanță și sunt foarte mulțumiți.Suntem foarte mulțumiți de relație corectă cu proprietarii Zlatko și Ankica, care sunt foarte flexibili și de ajutor. Foarte recomandat!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
herbsleben, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Concediu de odihna

Este doar relaxare pură să pleci în vacanță aici. Gazde foarte drăguțe și prietenoase foarte utile. Apartamentul foarte curat si frumos mobilat. Frumoasa Marea Adriatică chiar în pragul tău. Foarte recomandat am avut o vacanta placuta si relaxanta. Multumesc foarte mult

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zlatko Burić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

M-am dus înapoi la insula copilăriei mele cu soția sa, după 30 de ani de ședere în Berlin. Cu mare plăcere și curiozitate a găzduit deja șaisprezece oaspeți din toată Europa. În plus față de lucrul cu oaspeții și să producă ulei de măsline de înaltă calitate, cu certificare de mediu, precum și o varietate de gemuri și lichioruri. Așteptăm cu nerăbdare să te văd!

Apartamente Saskinja listare a fost vizualizat de 80853 ori de la 07.12.2014.