Casa de vacanta FilipčićŠolta Maslinica - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šolta Maslinica și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Aduceți întreaga familie la această cazare grozavă, cu mult spațiu pentru divertisment. Ne aflăm într-un cartier liniștit, astfel încât vă veți bucura de acces ușor la restaurante, plaje și cafenele, precum și de o odihnă atât de necesară în vacanță. Bucurați-vă! Apartamentele au o cameră cu două paturi și un living cu o canapea care poate fi transformată în pat. Bucătăria are toate echipamentele necesare pentru pregătirea meselor, iar terasa mare la umbră oferă un spațiu grozav pentru masa în aer liber și relaxare. Suplimentare pentru Apartament C: Apartamentul are o camera cu doua paturi si doua livinguri mari cu canapele care pot fi transformate in paturi. Sunt disponibile două băi. Bucătăria are toate echipamentele necesare pentru pregătirea meselor, iar terasa mare la umbră oferă un spațiu grozav pentru masa în aer liber și relaxare. Iar priveliștea de pe balcon este de nedescris

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plaja este la 100 m distanta, toate plajele sunt la aproximativ 100 metri distanta deoarece toate sunt plaje private, cand alegi o plaja probabil esti singur pe plaja. Magazinul se află în centrul orașului, care este la aproximativ 15 minute de mers pe jos. Linia de feriboturi Split-Rogač este disponibilă pe tot parcursul zilei, iar apoi de la Rogač aveți 10 minute de mers cu mașina până la apartament, dar când ajungeți la apartament nu mai trebuie să conduceți mașina, deoarece puteți face totul pe jos. , eventual dacă vrei să vizitezi alte locuri de pe insulă.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Port: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții pot folosi întregul apartament; camera, living, sufragerie, baie si bucatarie. Există o intrare privată în apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Filipčić
Josip Radičević
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Filipčić listare a fost vizualizat de 3173 ori de la 10.03.2023.