Apartament Marigold 2 Medulin - Istria

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament mobilat complet si cu gust intr-o zona linistita a orasului, situat la doar 50 m de mare.Face parte din Golful Burle, unde se afla un port de pescuit.Cea mai faimoasa plaja de nisip din Bijeca este la 1200 m distanta, si puteti se ajunge ușor pe promenadă pe jos, cu bicicleta sau cu scuterul.Nu ezitați să vă lăsați gratuit mașina în curtea clădirii.În împrejurimi, la 500 m distanță, avem un parc arheologic în peninsula Vižula, alei amenajate, parcuri pentru copii si echipamente de exercitii.Recomand jogging, relaxare zilnica in padurea de pini si plaja pe o plaja linistita. O seară în oraș este perfectă cu mâncare și vin grozav într-unul dintre restaurante, o plimbare cu apusul, înghețată sau clătite. Apartamentul este situat central și puteți merge cu ușurință în împrejurimile pline de plaje minunate la 10 km și în orașul Pula, precum și în Rovinj, Poreč, Motovun, Grožnjan. Dacă alegeți să faceți o pauză cu filme, există un ecran LCD de 55 inchi, Netflix și programe prin satelit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sejurul minim este de la 4-7 zile in functie de perioada de sejur.Pentru sejururi mai mari de 7 zile, reducerea este de 10%.Curatarea se face de o echipa de profesionisti si o taxa suplimentara de 40€.Sosire de la 16:00- 20:00.Plecare până la ora 10:00.animalele de companie nu sunt permise. Fumatul nu este permis Regulile casei de tăcere din 22-08 Pentru rezervare este necesar să plătiți 30% din sumă în cont, iar restul de 70%, cu 8 zile înainte de sosire tot în cont sau direct la sosire. Fiecare rezervare va fi confirmată expres din e-mailul nostru după dovada plății în avans. Toate întrebările sunt telefonice sau prin mesaj text. Deoarece sunt la serviciu, nu pot răspunde, dar vă voi suna înapoi sau vă voi trimite un mesaj.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans nu poate fi rambursată.
Distante
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 600 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 400 m
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 800 m
  • Parcul Național: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
După o călătorie obositoare, o băutură răcoritoare vă va întâmpina în aplicație. Dacă doriți, vă pot pregăti un itinerar, ca localnic, al locurilor pe care trebuie să le vizitați, în engleză sau italiană. Sunt disponibil pentru orice întrebări înainte și în timpul șederii dumneavoastră. Excursiile organizate pe mare sunt posibile cu diverse companii de turism care oferă excursii și sunt oferite pe promenada de pescuit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marigold 2
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Miranda Lulić
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Dragi vizitatori și viitori oaspeți, aștept cu nerăbdare sosirea dumneavoastră în frumoasa noastră Pula. Daca esti si iubitor de natura, apartamentul meu din inima verde a orasului este locul potrivit pentru tine. Vă mulțumim că ați ales apartamentul Marigold pentru vacanța dumneavoastră. Bun venit în paradisul nostru ascuns.

Apartament Marigold 2 listare a fost vizualizat de 3188 ori de la 08.10.2023.