Casa de vacanta Mala BellaMedulin - Istria

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Descriere detaliata

Proprietatea duplex Mala Bella este situată în partea centrală a orașului Medulin. Această casă de vacanță are un patio, o zonă de relaxare în aer liber cu pergolă, vedere la pat de flori, o cameră de zi, un TV cu ecran plat, o bucătărie complet utilată, cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, o cămară, o toaletă cu o toaletă. masina de spalat rufe, la primul etaj, 2 dormitoare si o baie cu dus. Există și un duș în aer liber. Casa este dotata cu aer conditionat si exista posibilitatea de incalzire (centrala). Gratar pentru oaspeti si patut la cerere. Sunt disponibile WiFi gratuit și parcare privată. Fumatul nu este permis în casă. Unitatea este situată la 5 minute de mers pe jos de centru, magazine și brutării în apropiere (5 minute) și la 15 minute de mers pe jos de plajă. Mala Bella se află la 1,5 km de situl arheologic Vižula. Cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Pula, este la 9 km.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La primirea cererii de rezervare, trimitem oaspetelui informatiile pentru plata in avans in valoare de 30% din pretul total. Avansul trebuie sa fie vizibil pe contul nostru in urmatoarele 5 zile lucratoare, iar dupa aceea inchidem datele in calendar. Check-in este posibil de la 15:00 la 18:00 Check-out este posibil de la 08:30 la 10:00 Vârsta minimă pentru a face o rezervare este de 18 ani. Curățenie finală 50€ Depozit-depozit 100, 00Eur se plătește la sosire și se returnează integral la returnarea cheii sau a obiectului în stare curată și colectată. Taxa de turism este inclusa in pret. Trimitem o confirmare scrisă a rezervării (voucher) Nu sunt permise evenimente sau petreceri.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este nerambursabilă. Oaspetele va plăti în avans suma totală rămasă (minus plata în avans) cu 30 de zile înainte de sosire. Oaspetele poate anula gratuit cu până la 42 de zile înainte de sosire. Oaspetele va plăti suma totală în caz de anulare cu 42 de zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 900 m
  • Plajă: 900 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 1.2 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Port: 900 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Mala Bella
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vesna Zadro
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Iubim Istria. De ani de zile descoperim frumusețea naturii și gastronomiei sale și ne surprinde mereu cu ceva nou și special. Am proiectat și echipat casa pentru noi, astfel încât este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Îți va plăcea să stai sub pergolă, care este ascunsă de vederea celorlalți.

Casa de vacanta Mala Bella listare a fost vizualizat de 2381 ori de la 15.05.2023.