Apartament MarijaBrač Milna - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Scape de mulțimile orașului, într-o oază de liniște în golful Osibova pe insula Brac! Apartamentului renovat recent Maria este situat într-un golf liniștit Osibova pe insulă, la numai 20 de metri distanță de plajă! Imobilul se extinde la 65 de metri pătrați, și include trei dormitoare (cameră dublă, dormitor dublu și un dormitor single). Va oferim o terasa mare de 20 de metri pătrați, bucătărie cu aparate, care include o mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, ceainic electric, baie cu duș și mașină de spălat, aer condiționat, cabină de duș solar, acces la internet (Wi-Fi), dana gratuit pentru barca și multe altele. Va garantam odihna completa pentru trup si suflet!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitul este de 20% din suma. Pretul include lenjerie de pat și prosoape.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Port: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include utilizarea de seminee, duș solar, tenis de masă, etc.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Saarbrücken , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, August 2023
Vacanta la mare

Eu și familia mea am avut o vacanță minunată de două săptămâni într-un apartament bine echipat lângă Vesna și Mira. Plaja este aproape, acces la mare, totul a fost perfect. Ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului pe terasa, care este la umbra toata ziua. Am luat prânzul, micul dejun, cina și ne-am distrat acolo. Miro ne-a aprovizionat cu pește proaspăt, pe care l-a prins dimineața. Vesna ne-a primit cu o prăjitură excelentă, iar într-o seară au fost și clătite! Miro și Vesna au fost extrem de amabili și primitori! Ne-am odihnit cu adevărat și a fost una dintre cele mai frumoase vacanțe de pe insula Brac. Vă mulțumim încă o dată pentru o vacanță minunată!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Varazdin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, Iulie 2023
Apartament frumos și împrejurimile pentru a vă odihni sufletul și trupul.

Proprietarii apartamentului sunt oameni foarte amabili si primitori. Apartamentul este complet utilat cu toate electrocasnicele si accesoriile. Terasa este prea bună și spațioasă pentru cafeaua de dimineață și seara pentru a bea vin local la lumina lumânărilor. O plajă frumoasă cu umbră se află la 2 minute de mers pe jos. Un apartament ideal pentru întreaga familie.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zlín, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, Februarie 2022
Ivana, Zdenek și colab.

Vrei să petreci o vacanță liniștită, plină de energie, cu parfumul de pini în aer și sunetul unui greier? Veniți în Golful Osibova la Vila Marija. Veți fi întâmpinați aici de proprietari drăguți și primitori, soțul și soția Miro și Vesna. Vei parca chiar langa casa si vei gasi tot ce te astepti de la o vacanta fericita. Pot veni două familii cu copii, o familie numeroasă, studenți – prieteni sau cupluri mai în vârstă. Apartamentul confortabil este mare, cu o bucătărie complet utilată. Aici vei găsi tot ce ai nevoie: el. aragaz, cuptor, masina de spalat vase, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, Wifi, TV, aer conditionat, baie cu dus, 2x WC, masina de spalat rufe, uscator de par. Totul asa cum se vede in poze. Există trei dormitoare separate pentru 3, 2 și 1 adult. Sunt orientate spre nord, deci sunt reci in zilele caniculare, iar noaptea somnul este profund. Apartamentul are o terasă mare cu o masă mare, unde vă petreceți cea mai mare parte a zilei în timpul zilei, cu excepția cazului în care vă aflați pe plajă, lângă mare. Este situat la aproximativ 1 minut de mers pe jos, care se poate descurca independent si un copil mic fara a se pierde. Plaja golfului este stâncoasă și pentru copii într-o parte de pietriș cu o intrare treptată în mare. Este limpede, cu vedere la îndepărtata insula Hvar. Aici este posibil să mergi cu paddleboard sau cu bărci. Iar dacă ai nevoie să faci cumpărături sau să mergi la o cafenea, la aproximativ o jumătate de oră sau zece minute cu mașina vei ajunge în orașul-port Milna, unde se află toate facilitățile civice: brutărie, magazine alimentare, cafenele, pizzerii, dar și un ambulanta medicala, farmacie, centru de informare. Și dacă doriți să călătoriți în jurul insulei, puteți vizita Supetar, Bol sau puteți face o excursie cu feribotul la Split și puteți vizita Palatul lui Dioclețian. Că îți place totul și îl atragi? Vino, vei vedea. Vacanță în paradis, activă și relaxantă cu o carte. Suntem întotdeauna mulțumiți.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vesna Pastuović Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă,
Apartament Marija listare a fost vizualizat de 35976 ori de la 27.07.2015.