Apartament ZagaBrač Milna - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament complet echipat în golful Osibova, 15 min. la o milă distanță sau la câteva minute cu mașina, chiar lângă mare. Obiectul în sine este înconjurat de păduri și există grădini mici cu vegetație sezonieră, precum și grădină de flori. Are o terasă acoperită de 35 de piețe cu o masă rotundă mare, un scaun TV, două fotolii cu o masă mică (o combinație de sufragerie și cameră de zi). Pe terasa de 25 m2, în fața apartamentului, există o bancă mică și două scaune. Pe scări este un duș în aer liber. Pe plajă se află o masă mică, o bancă cu două canapele și o umbrelă de soare. Vă dorim o ședere plăcută.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar la check-in redusă cu 20% Pentru mai mult de 4 adulți, fiecare depozit ar trebui să fie taxat 10 € pe zi. Ora sosirii după ora 14 și plecarea până la ora 09:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.8 km
  • Banca: 18 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Port: 1.5 km
  • Activităţi sportive: 18 km
  • Parcul Național: 9 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Deoarece ne place să pescuiască și oaspeții vor fi tratați fără taxă, grătarul este inclus în preț De-a lungul coastei avem golfuri, unde este posibilă naveta pentru care nu plătim o taxă. Dacă un oaspete dorește, putem să ne luăm cu barca cu barca noastră pentru a vizita golful și dacă au permis de pescuit și pescuit. De fapt, toți oaspeții au nevoie de ajutor și suntem dispuși să ajutăm. Avem o tavă de plastic mai mică pe care copiii o pot folosi (pe palete) dacă părinții o permit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Zaga
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sinj, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Golful minunat și gazdele minunate

Cazarea era curată și dotată cu tot ce ai nevoie în vacanță. Pier-ul oferă o vedere a întregului golf, care este frumos și locul potrivit pentru relaxare. Gazdele ne-au făcut șederea și mai frumoasă, mătușa Zaga ne-a tratat cu specialitățile din bucătăria ei, iar Barba Mladen ne-a arătat golful într-o plimbare cu barca (Mulțumesc). Sperăm să avem ocazia să venim să ne bucurăm din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragă Vrcani

Mulțumesc mult pentru cuvintele amabile, cred că sunteți vedem din nou ceva vara. Ai fost dragi și buni oaspeți Salutări de la Zaga și Mladen

Rijeka, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Odihnește-te pentru trup și suflet

Ne-am distrat de minune, recomand tuturor celor care iubesc pacea mirosul de pin și sunetul mării. Ne întoarcem cu altă ocazie. Mulțumesc mult mătușii Zaga și Mladen

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragă Matei

Vă mulțumim pentru cuvintele dvs. amabile, vă mulțumim că sunteți dragi, oaspeți liniștiți și ordonați. Datorită șederii scurte (excursiile tale) altele îți datorăm câteva specialități gastronomice de casă. Vom rezolva asta cu altă ocazie. Salutări până la noua întâlnire între Zaga și Mladen

RUŠE, Slovenia
Foarte bine (4/5) A rămas în Studio, Iulie 2020
O vacanță liniștitoare

Apartamentul oferă tot ce ai nevoie pentru o vacanță fără griji pe mare. Este chiar lângă mare și vă oferă o plajă privată unde vă puteți bucura de liniște fără aglomerație. Noaptea este liniște și liniște, înconjurat de sunetele naturale ale mării, iar în timpul zilei sunteți însoțit de sunetele greierii, mirosul mării și pinilor. O potecă plăcută înconjurată de livezi de măslini duce în centrul Milnei. O recomand tuturor celor care își doresc o vacanță cu adevărat liniștită și relaxată lângă mare. Proprietarii apartamentului sunt foarte prietenoși și ospitalieri.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragi Denis și Tiana

Ne bucurăm că ai petrecut o vacanță plăcută cu noi și că ai simțit toate avantajele naturii lângă mare. Vă mulțumim foarte mult pentru cuvintele amabile și credem că din nou ne întâlnim în același loc. Vă dorim tot ce este mai bun și vă mulțumim din nou Atitudinea ta drăguță față de noi. Primește salutări cordiale de la Zaga și Mladen.

Afișați toate recenziile
Zaga Radman Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Italiană,
Mai multe despre proprietar

O zi buna. Este cel mai dificil lucru să scriu despre mine, așa că îl voi sări peste el și-ți doresc să te simți confortabil în apartamentul meu și ca șederea ta să rămână o amintire plăcută și să te tratez așa cum mi-aș dori să trateze cineva în aceeași situație. pe mine. Ne vedem curand si salutari Zag

Apartament Zaga listare a fost vizualizat de 49553 ori de la 20.05.2014.