Apartamente Nirvana Brač Milna - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Intr-un golf linistit, la doar 30m de plaja, apartamente noi, luxoase, utilate modern, cu aer conditionat, wifi, TV, intrare privata, parcare si terase private superbe cu vedere la mare. Toate ferestrele și ușile terasă sunt protejate cu plase de țânțari. Apartamentul #1 (4+2 persoane) pe langa o bucatarie spatioasa, living si terasa acoperita (12m2) are 2 dormitoare si 2 bai atasate dormitoarelor, dintre care una are masina de spalat. Apartamentul #2 (2+2 persoane) are 1 dormitor, o baie, bucatarie, living si o terasa imensa (30m2) care este partial acoperita cu copertina. Pe langa saltelele de calitate superioara, apartamentele dispun de cearceafuri de lux (satin) si prosoape, uscator de par si fier de calcat. Bucătăria este dotată cu toate vasele necesare, pahare, ustensile pentru gătit și masă, mașină de spălat vase, frigider mare și congelator, aragaz cu cuptor, aparat de cafea, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, ceainic. Oaspeții au la dispoziție gratuit prosoape, șezlonguri și umbrele de plajă, precum și o mașină de spălat și un grătar cu gaz.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata la cont zero, avans de 20% iar restul se poate achita inainte de sosire sau in ziua sosirii in apartament. Ora de intrare în apartament este de la ora 14:00 (în cazul sosirii mai devreme, este posibil să lăsați bagajele pentru păstrare). La plecare, apartamentele trebuie eliberate până la ora 10:00 dimineața. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Anularea este posibilă cu cel puțin 7 zile înainte de sosire, cu rambursarea avansului.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 1.8 km
  • Alimentara: 1.8 km
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 1.8 km
  • Farmacie: 1.8 km
  • Banca: 1.8 km
  • Oficiu poştal: 1.8 km
  • Staţie de gaz: 1.8 km
  • Staţie de autobuz: 1.8 km
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 1.8 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 18 km
  • Casino: 18 km
  • Parcul Național: 125 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O sticlă de vin întâmpină oaspeții în semn de bun venit
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nirvana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kaufering, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Nirvana

Anul acesta, familia mea și cu mine am decis să ne petrecem vacanța în Brač. Pe lângă peisajul cu adevărat frumos și marea curată, ne-am cazat în excelentul apartament Nirvana. Proprietarii au fost întotdeauna foarte prietenoși și de ajutor. Curățenia este foarte importantă pentru noi și apartamentele lor merită nota 10. Terasa este foarte mare și ne-a plăcut să stăm pe ea atât la micul dejun, cât și la prânz. Întrucât au fost mulți țânțari anul acesta, le-aș recomanda proprietarilor pentru anul viitor să-și facă rost de lămpi electrice pentru terasă, care alungă țânțarii, pentru ca serile pe terasă să fie și mai plăcute. Este grozav că există plase de țânțari pe toate ferestrele apartamentului. Pe parcursul vacanței noastre am simțit că suntem cu adevărat oaspeți bineveniți și pentru asta proprietarii nu merită decât laude. Vom fi bucuroși să revenim în apartamentul dumneavoastră și să îl recomandăm cu căldură altor oaspeți, pentru că șederea lor aici va rămâne în memoria lor pentru totdeauna! Simona, Dejan și Lara

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Samobor, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Paradis

Gazde grozave!!Apartament curat si bine dotat.Daca vrei sa iti odihnesti sufletul esti in locul potrivit, fara zgomot si muzica. Sezlonguri si umbrele disponibile gratuit! Recomandare!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb - Susedgrad, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2023
Vacanta perfecta!

Ne-am cazat in apartamentul 4+2, avem doar cuvinte de lauda, curat, ordonat, parfumat, placut, ne-am simtit ca acasa. Apartamentul are tot ce ai nevoie.Plaja este aproape, sunt disponibile patuturi si prosoape de plaja, ceea ce este un mare avantaj pentru ca nu trebuie sa le aduci de acasa.Copiii au fost si ei incantati.Daca vom petrece vara din nou pe Brač, cu siguranță vom rămâne în acest apartament!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Gospava Rogusic Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Nirvana listare a fost vizualizat de 28034 ori de la 29.06.2022.