Apartamente GoranMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Mimice și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament frumos, dotat într-o liniște parte Mimica, cu vedere la more.Objekt este situat la 5 minute de mers pe jos de plaja. Apartamentul are doua dormitoare, baie, bucatarie si sufragerie cu un balcon cu o vedere uimitoare la mare. La intrare este terasă deschisă, în care pacea citit cărți, micul dejun sau pur și simplu sa te bucuri de priveliștea magnifică care se intinde de insule și la mare. Mimice este o statiune turistica mic, ideal pentru odmor.S familie o parte este la mare, pe de cealaltă parte a munților, puteți combina o vacanță activă cu odihnă și rămas întins pe cele mai pure malul Dalmația.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cum de a plăti în numerar, carduri de credit. 25% depozit necesar pe rezervare. Sosiri Timp: 16h Ora de plecare: 10h
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Centru: 700 m
  • Restaurant: 50 m
  • Farmacie: 10 km
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Aeroport: 55 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Proprietarul organizează excursii pe mare (nave ta) la insulele din apropiere (Brac, Hvar, Vis ...), excursii la Dubrovnik, Split, Trogir cu asistență de specialitate. De asemenea, a organizat excursii la parcurile naționale Krka, Lacurile Plitvice, Medjugorje și altele asemenea. Contactati-ne cu încredere, veți experimenta o vacanta minunata pe Marea Mediterană nostru. Posibilitatea de mic dejun organizate, mese festive și mai mult cu anuntul anterior. Inchiriere autoutilitare, autoturisme, scutere și bărci. Transfer de la aeroport și invers. Opțiuni mic dejun organizat, cina, gratar si alte negociabile.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Goran
Dajana Gradištanac Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Goran listare a fost vizualizat de 7343 ori de la 01.02.2015.