Apartamente Villa NoaMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.163 pe noapte
Descriere detaliata

Vila Noa este situată în partea de vest a orașului Mimice, cu o vedere panoramică frumoasă la Mimice, Riviera Makarska, Muntele Biokovo și insula Brač. Casa este inconjurata de padure de pini si maslini, avand doar doi vecini. Un loc ideal pentru un sejur linistit si relaxant, cu o experienta perfecta a Dalmatiei. Cu adevărat un loc unde muntele se întâlnește cu marea. Apartamentele sunt decorate modern și complet echipate pentru a vă oferi un sejur cât mai confortabil. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, cu vedere la mare, o terasă sau grădină spațioasă și parcare privată disponibilă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check in: de la 14:00h Check out: pana la 09:00h Plata: plata cash la sosire Pentru confirmarea rezervarii este necesara efectuarea unui avans in valoare de 180,00 EUR.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea rezervării cu rambursarea avansului este posibilă cu până la 60 de zile înainte de data estimată a sosirii. În cazul anulării într-o perioadă de 60 de zile înainte de data estimată a sosirii, reținem întreaga sumă a plății în avans.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Utilizarea băii cu hidromasaj contra cost.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Noa
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zeljana Mimica
Vorbește:
Croată, Engleză, Poloneză,