Apartamente Villa NoaMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Mimice și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Vila Noa este situată în partea de vest a orașului Mimice, cu o vedere panoramică frumoasă la Mimice, Riviera Makarska, Muntele Biokovo și insula Brač. Casa este inconjurata de padure de pini si maslini, avand doar doi vecini. Un loc ideal pentru un sejur linistit si relaxant, cu o experienta perfecta a Dalmatiei. Cu adevărat un loc unde muntele se întâlnește cu marea. Apartamentele sunt decorate modern și complet echipate pentru a vă oferi un sejur cât mai confortabil. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, cu vedere la mare, o terasă sau grădină spațioasă și parcare privată disponibilă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in: de la 14:00 Check-out: până la 9:00 Plată: plata în numerar la sosire. Pentru confirmarea rezervării este necesară efectuarea unui avans în valoare de 180,00 EUR.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea rezervării cu rambursarea avansului este posibilă cu până la 60 de zile înainte de data estimată a sosirii. În cazul anulării într-o perioadă de 60 de zile înainte de data estimată a sosirii, reținem întreaga sumă a plății în avans.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentul 2+2 - ID: 73216 este dotat cu cada cu hidromasaj incalzita pentru 5 persoane. Utilizarea căzii cu hidromasaj este inclusă în prețul nopții.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Noa
Zeljana Mimica Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Poloneză,
Apartamente Villa Noa listare a fost vizualizat de 8867 ori de la 01.08.2022.