Apartamente Bruno Molat - Insule croate

preț de la LEI 1.364 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Molat și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Bine ai venit! Două apartamente frumoase de închiriat în micul sat de pescari Brgulje pe insula Adriatică de Molat. Vedere frumoasă la mare la doar 50 de metri de mare. plajă privată în fața casei ... Bucurați-vă de înot în apa limpede de cristal în dimineața devreme. Curat mănâncă!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În conformitate cu acordul este necesar să plătească min. 30% în avans, în scopul de a menține numirea dumneavoastră Plățile sunt efectuate: OTP Bank CROAȚIA WAR 3 23000 ZADAR CROAȚIA Nume: Tanjič CAR SWIFT: OTPV HR 2X CONTO 3200396581 IBAN: HR7224070003200396581
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Disco club: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare oaspete este primit cu lichior de casă și a produs unul dintre felurile de mâncare tradiționale autentice, cum ar fi salata de caracatiță sau calmar stocate într-un mod specific, care va lăsa rareori pe nimeni indiferent. Este posibil de a închiria o barcă și a descoperi golfuri din jur și plaje ascunse vor face vacanta.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Bruno
Bruno Car Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Noi încercăm întotdeauna să impună cât mai puține persoane fac atmosfera orice oaspete se așteaptă la insula noastră un relaxant si casual. Că vom reuși pentru că mulți dintre oaspeții noștri de ani de zile să se întoarcă.

Apartamente Bruno listare a fost vizualizat de 9158 ori de la 30.03.2016.