Apartamente MiaMolat - Insule croate

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente mobilate frumos, 2 +2 persoane, 40m ², 50 m de la mare, camere, aer condiționat, o baie si o bucatarie, living, mikrovalalna cuptor, TV prin satelit, balcon, gratar, parcare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans a 20% din totalul de cazare astfel de rezerve. Efectuarea de plăți prin intermediul contului bancar prin cont bancar sau PayPal Skrilla.Plačanje, PayPal. Soldul este plătit la sosire și în numerar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Oficiu poştal: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a închiria bărci și biciclete, o opțiune de a cumpăra pește proaspăt și brânză de capră de casă, chefir și iaurt.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mia
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Požega, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Cazare superioara

Apartamentul este grozav. Are tot ce are nevoie o familie pentru o vacanta placuta. Salutări lui Stipe și familiei lui și sperăm să ne vedem la anul.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, August 2020
O notă mică, o insulă frumoasă

Apartamentul este îngrijit și curat, totul arată nou, casa este frumoasă și într-o locație minunată, pentru noi trei fete destul. Singura observație a proprietarului care este absolut neinteresată de oaspeți, fără un salut la sosire și nici o explicație sau instrucțiuni, ne-a luat imediat documentele (cărțile de identitate) și banii, ceea ce nu este corect. Practica este ca documentul să fie fotografiat, nu să fie confiscat, deoarece întreaga sumă de cazare este plătită la sosire. Nu era deloc dispusă să ne ofere informații sau instrucțiuni pentru șederea noastră pe insulă, iar în ziua plecării ne-a oferit zece minute pentru a părăsi apartamentul. Greșeala noastră a fost că am uitat să citim pe web în timp ce era efectuat check-out-ul, dar nici măcar nu ni s-a spus asta de către proprietar, iar felul în care ne-a comunicat-o nu a fost absolut uman și nepoliticos. Insula și oamenii sunt minunați, doar un mic sfat, pentru a oferi oaspeților care vin cel puțin în scris câteva instrucțiuni sau o hartă a insulei, deoarece oamenii nu sunt obișnuiți cu pâinea și apa fiind indisponibile de cele mai multe ori, iar barurile se deschid de două ori pe zi timp de câteva ore. În total, o experiență frumoasă, dar datorită resurselor noastre și oamenilor minunați care stau pe insulă. O mică notă pentru doamnă, mai multe zâmbete și bun venit, astfel încât oaspeții dvs. vor reveni mai des :)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zoja Merlle Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartamente Mia listare a fost vizualizat de 46439 ori de la 20.01.2014.