Apartamente Olive TreeMurter - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

APARTAMENT MASLIN 1 ID: 66229 este un apartament cu intrare proprie, compus dintr-o bucatarie moderna complet utilata cu sufragerie, un dormitor separat cu o saltea de calitate, o baie frumoasa si o terasa mare cu masa pentru 8 persoane. Ideal pentru persoanele cărora le place să socializeze sau doresc să se simtă ca și cum ar fi acasă. Terasa mare oferă posibilitatea de a vă bucura de aer liber. Pe terasa exista o zona de odihna cu sezlonguri. Dotari: aer conditionat, WI-FI, frigider, aragaz, cuptor, ceainic, masina de spalat rufe, gratar. PARCARE GRATUITA in fata blocului. Apartamentul este conceput pentru doua persoane. APARTAMENT MASLIN 2 ID: 66230 este o garsoniera cu intrare proprie, formata dintr-o bucatarie conectata spatial la zonele de luat masa si de dormit, o baie si terasa proprie. Dotari: aer conditionat, WI-FI, frigider, aragaz, cuptor, ceainic, TV. PARCARE GRATUITA in fata blocului. Apartamentul este conceput pentru doua persoane. La 5 minute de mers pe jos de plajele din Slanica si la 5 - 7 minute de centru.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check In - 14:00 Check Out - 10:00 Plata în avans este de 30% din suma totală.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Port: 900 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 900 m
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În Murter vă puteți bucura de natură și plaje frumoase (Slanica, Podvrške, Podraduč, Čigrađa, Kosirina), precum și de golfuri ascunse. Vă recomandăm un tur de observare a delfinilor cu barca, o vizită la Parcul Național Kornati cu barca (o barca de excursie pleacă din Murter în fiecare zi), o vizită la Parcul Național Krka (cu mașina, o oră de mers cu mașina), o vizită la Muzeul Construcțiilor Navale din Lemn din Bettina, punctul de vedere al Bisericii Sf. Roka, un tur al tunelului de pe dealul Raduč, un tur al orașului antic Colentum, este și interesant să urmărești un meci de polo pe apă la Betina în fața cafenelei Porat. Întrebați-ne cum să ajungem la locații. Dintre restaurante si cafenele va recomandam: Restaurantul de lux FABRO, situat chiar langa mare, ideal pentru ocazii speciale, experienta romantica cu delicatese din fructe de mare. Pizzeria BUFFALA, la malul marii, in centru. Restaurant pizzerie MORSKI PAS in Slanica. Restaurant de lux BOBA. Restaurant SKALINADA. Restaurantul și pizzeria LE-A PRIVAT DE VÂNT. Cafe Lostura in Slanica. Clubul Căpitanului Caffe Porto. Cult Caffe Krešimir din Murter.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Olive Tree
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2023
Apartament excelent în frumosul Murter

Felicitari pentru facilitate si gazde, cazare excelenta in frumoasa Murter. Facilitatea este frumos decorata si este exact asa cum este in poze. Totul este la un nivel extrem de inalt, de la curatenie pana la ospitalitatea gazdelor. Aproape de plaja Slanice, frumoasele plaje Podvrška, Čigrađe, Kosirina. Excelent, recomandat tuturor

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Bad Mergentheim, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2023
Super

Apartamentul este excelent pentru doua persoane, ai de toate. Te așteaptă lenjerie de pat curată și 2 prosoape mici și 2 mari, inclusiv frigider și congelator. Aveți aer condiționat și o mulțime de feluri de mâncare, oale, ulcioare, pahare și căni.... Terasă mare și frumoasă cu grătar/cuptor disponibil. Raft pentru uscarea hainelor, fier de călcat, uscător de păr și placă mică de îndreptat părul... Locația este grozavă, puțin ascunsă și fără niciun zgomot de trafic... Ai parcare și nu trebuie să te gândești unde să-ți lași mașina pe care plaja se poate merge pana la plaja in 5 minute Salnica, care este sus si la fel pana in centru. Gazdele sunt foarte amabile si cordiale. Am fost foarte multumiti.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Motovun, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2022
Frumoasa Murter într-un apartament grozav

Locație bună, gazde prietenoase și de ajutor, totul a fost grozav! Vă recomand!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivana Rameša Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Comunicativ, sociabil, iubitor de mâncare și vin bun. Aștept cu nerăbdare să te văd!

Apartamente Olive Tree listare a fost vizualizat de 48733 ori de la 21.05.2020.