Apartamente ŠišlŠolta Nečujam - Insule croate

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šolta Nečujam și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul este compus dintr-un dormitor (cu posibilitate de inchiriere patut), living cu bucatarie, baie si o terasa superba. Complet echipat pentru a găzdui 2 + 2 persoane. Apartamentul este situat la 100 de metri de frumoasa plaja principala si de centrul orasului Necujam. In apartament puteti folosi televizor, aer conditionat, internet WI-FI, frigider cu congelator, plita electrica, cuptor cu microunde, gratar electric, uscator de par si fier de calcat. . Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră la apartamentul Tonka și Leon

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata a 20% din valoarea chiriei la rezervare, iar restul a doua zi la sosirea la apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Aeroport: 40 km
  • Activităţi sportive: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Necujam este situat în partea de nord a insulei și este separat de Split de mai puțin de 9 mile de frumoasa Adriatică albastră. Tăcerea și frumusețea sa verde au fost inspirația marilor poeți croați, Marko Marulić și Petar Hektorović. Casa în care a locuit Marko Marulić este încă în centrul orașului. Potrivit multora, Nečujam este cel mai frumos golf de pe insula Šolta, iar numele locului, numele latin Vallissurda sau golful surd, provine de la dimensiunea golfului Nečujam, care este capabil să ascundă fiecare sunet și să-l transforme în o șoaptă mică. Plajele frumoase de pe ambele maluri ale golfului și în valurile Nečujam și o promenadă lungă vă vor încânta în orice perioadă a anului, iar în timpul verii vă vor răcori în marea limpede și curată și relaxați-vă la umbra unei păduri de pini. Natura frumoasă face din acest loc un paradis.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Šišl
Dejan Šisl Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Šišl listare a fost vizualizat de 9768 ori de la 05.02.2022.