Apartament Villa ClariLošinj Nerezine - Insule croate

preț de la LEI 1.632 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dragi oaspeți, vacanța noastră este puțin specială. Suntem o casa retrasa, inconjurata de verdeata naturala si maslini. La noi ai liniste, distanta de la drumul principal este de 1,5 km, iar de centrul Nerezinei de 3 km. La dispoziția dumneavoastră ca oaspeți este o parcare spațioasă, o zonă largă în fața apartamentului (200 de metri pătrați) unde copiii dumneavoastră pot sta în voie și fără griji. Mai aveti la dispozitie un dus in aer liber, un gratar, o masa cu o banca si scaune la umbra de stuf unde puteti lua micul dejun in liniste afara.Poti cumpara aici uleiul de masline si lichiorurile noastre de casa. Iubim animalele, iar animalele tale sunt binevenite. Dacă vă place un mediu oarecum „sălbatic”, dacă nu vă deranjează oile care merg seara prin fața apartamentului și așteaptă să le aruncați o bucată de pâine sau legume, dacă nu vă deranjează pisicile întins pe pereții din jur, dacă vă place un spațiu larg, atunci acesta este locul potrivit pentru dvs. Aici locuiește doar familia noastră și vom face tot posibilul să vă sfătuim unde sunt cele mai frumoase plaje și restaurante, pentru a vă face șederea cât mai frumoasă și plăcută.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans de 25% la rezervare. Soldul cu o zi înainte de sosire în contul de giro sau în ziua sosirii în numerar. Nu acceptam carduri de credit. Supliment pentru pat suplimentar, al cincilea pat la prețul de bază este de 12 euro. Animalele de companie sunt supuse unui cost suplimentar de 5 euro pe zi. Preturile sunt pe noapte. La sosire, documentele sunt depuse pentru inspecție pentru introducerea în sistemul e-visitor, pe care le returnăm rapid. Plecare până la ora 10, sosire începând cu ora 16. În caz de sosire devreme, posibilitatea de a lăsa bagajele.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Avansul este rambursat numai dacă anularea are loc cu cel puțin trei săptămâni înainte de data convenită de sosire. În acest caz, returnăm avansul minus 10 euro (costuri de tranzacție). Dacă plecarea este prematură, banii nu se restituie.
Distante
  • Mare: 3 km
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 16 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Lângă casa noastră este o potecă de drumeție care duce la vârful micului nostru munte Osoršćica (588 m), care oferă o vedere panoramică frumoasă asupra mării și a insulelor din jur, astfel încât aveți opțiunea de a face drumeții dimineața în aceeași zi ( 1 oră urcare pe jos) și apoi înotați în mare (cea mai apropiată plajă este la 6 minute cu mașina). În orașul Nerezine aveți un magazin, o pizzerie, restaurante, patiserii și cafenele, un magazin de hardware și magazine de suveniruri. Mai avem o mănăstire franciscană veche de 500 de ani, o farmacie și o clinică turistică. Există, de asemenea, posibilitatea de a închiria bărci. Orașul Mali Lošinj se află la 16 km de noi și are o ofertă cu adevărat bogată și variată de conținut și divertisment pentru toate gusturile. Diverse plaje, de la pietriș la stâncos, în special mare limpede, o gamă largă de excursii cu barca către insulele din apropiere, o gamă largă de magazine și restaurante. O mulțime de trasee de ciclism și de mers pe jos și frumoasa pădure de pini Čikat, diverse facilități sportive și recreere în aer liber. Muzeul Apoksiomen și muzică de seară în Piața Lošinj.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Villa Clari
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Slavonski Brod, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2023
Recenzia mea

Locația proprietății este perfectă pentru cei care doresc să evadeze din oraș și să găsească un pic de liniște. Livezile de măslini, oile, greierii, traseele de plimbare și plajele frumoase din apropiere îi vor fascina pe toți iubitorii de natură. Ne-a plăcut în mod deosebit și pisica locală Teodore care ne devine pisica pentru săptămâna. Totul este la un nivel deosebit de înalt, de la apartament în sine până la ospitalitatea gazdelor noastre. Recomand cu caldura acest loc tuturor!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Mulțumesc Marijana, ești prima care mi-a lăsat o recenzie despre Apartmanija și mă bucur să citesc că te-ai distrat cu noi. Îmi place să fac oaspeții să se simtă bine, apoi sunt mulțumit și încerc să fac oamenii confortabil. Sunteți întotdeauna bineveniți la noi!

Lina Flego-Mavrović Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Villa Clari listare a fost vizualizat de 16809 ori de la 20.03.2021.