Apartamente Vlasta MavrinacLošinj Nerezine - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele noastre vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță fără griji. Apartamentele complet echipate, utilizarea tuturor serviciilor suplimentare din curte și o frumoasă plajă sub casă sunt motivele pentru care ar trebui să rezervați cazarea noastră și să vă bucurați de frumoasa Nerezine. Nerezine este un loc mic potrivit pentru odihnă și plăcere a frumuseții naturale, a ofertei gastronomice și a bunurilor culturale. Durează doar câteva minute de mers de la apartamentele noastre până la centru. Noi, gazdele, locuim într-o casă cu apartamente și suntem întotdeauna gata să vă ajutăm și să vă îndepliniți cerințele, dacă este posibil. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări suplimentare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la proprietate la sosire. La efectuarea unei rezervări, suma avansului este convenită, iar aceasta este plătită în contul gazdei. Sosirea este posibilă după 13 ore în ziua sosirii, în timp ce plecarea din instalație este de până la 10 ore. Fotografiile apartamentului sunt disponibile la cerere.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dragi oaspeți, Sunteți bineveniți în gospodăria noastră chiar și în aceste circumstanțe neobișnuite, dar vă rugăm să călătoriți conștiincios. Am ajustat politica noastră de anulare la situație, astfel încât să puteți anula cu 7 zile înainte de data rezervată cu plata în avans 100%. Dacă anulați în termen de 7 zile înainte de sosire, vom păstra depozitul complet. Această politică de anulare este valabilă până la declararea sfârșitului pandemiei.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 600 m
  • Farmacie: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 700 m
  • Aeroport: 150 km
  • Port: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
De asemenea, toți oaspeții noștri au la dispoziție facilități suplimentare, precum: - WIFI gratuit - Parcare gratuită în curte - Gratar cu gaz sau lemn de exterior - Zona de luat masa în aer liber (cu alegerea propriei muzici prin televizor în spațiu) - Scaune exterioare - Scaune de punte - Activități pentru copii - Asistență în organizarea excursiilor sau închirierii (bărci, biciclete etc.)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vlasta Mavrinac
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ira Mavrinac Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți viitori, sunt Ira Mavrinac și managerul apartamentelor de familie Mavrinac. În prezent am terminat pe locul 5 la Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității, și sunt angajat în turism cu familia mea, dar și prin educație, de mulți ani. Ne vom asigura că vă simțiți confortabil și bineveniți în facilitățile noastre! Lijep pozdrav :)

Apartamente Vlasta Mavrinac listare a fost vizualizat de 52985 ori de la 22.03.2019.