Apartament Idi Pa VidiNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

O VACANȚĂ BUNĂ ÎN 2024 îți doresc!! Apartamentul 'Go and See' este situat in Vrsi, langa Nin (distanta 4 km), in timp ce distanta fata de Zadar este de 23 km. 2,5 ore cu mașina de la Zagreb. Va oferim 2 apartamente cu intrari separate. Municipiul Vrsi are 14 plaje, în timp ce cea mai apropiată plajă de apartament este la 300 de metri. Plajele din Vrsi sunt în mare parte cu nisip și pietriș (cea mai faimoasă plajă este lângă Ričin, la câțiva pași se află un supermarket, o piață). o brutărie, restaurante, o măcelărie și un parc de distracții. Casa este situată într-un cul-de-sac, cu o curte amenajată cu iarbă, iar oaspeții au la dispoziție un duș în aer liber și grătar. Apartamentul de la etaj are un living cu terasă și vedere la mare și este împărțit pe două niveluri. Primul nivel are 2 dormitoare (dintre care unul are pat matrimonial, iar a doua camera cu balcon are un pat supraetajat (cu 2 paturi) si o baie, in timp ce galeria apartamentului are un al 3-lea dormitor (care are un pat dublu). si un pat suplimentar pentru 1 adult si toaleta proprie).Apartamentul poate gazdui maxim 7 persoane.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans în valoare de 30% este obligatorie. Cel mai ideal moment de sosire pentru a evita blocajele pe drumuri și autostrăzi este sugestia noastră ca oaspeții să sosească luni. Intrarea în apartament este întotdeauna la ora 11 a.m., iar plecarea este la ora 9 a.m. Dacă oaspeții sosesc devreme, li se va servi cafea până când apartamentul lor este curățat. Esti intotdeauna binevenit. Va rog sa ma contactati pe Watsap si viber la 00385 98 479 995. Multumesc!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea avansului este posibilă în situațiile în care există dovezi de deces sau accident. APARTAMENTUL ESTE DISPONIBIL, asteptam intrebarile voastre. Îți mulțumesc pentru interes.
Distante
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Aeroport: 23 km
  • Disco club: 900 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
APARTAMENT SLOBODAN Toți oaspeții sunt bineveniți, îi întâmpinăm cu băuturi de bun venit și cafea. Oferim 3 biciclete care pot fi închiriate și luate la plimbare prin zonă. Avem prețuri deosebit de bune pentru toți oaspeții care folosesc apartamentul în iunie. Daca o familie cu mai putini membri alege apartamentul, ne punem de acord asupra pretului de utilizare a apartamentului. Al doilea apartament este mai mic pentru 3+1, complet echipat de la fier de călcat și uscător de păr la mașină de spălat vase și mașină de spălat rufe cu intrare separată. O curte cu grătar și duș solar în aer liber la îndemâna tuturor Deoarece apartamentul se află într-o stradă fără fund, curtea este ideală pentru a se juca. Prețurile apartamentelor în iunie și septembrie sunt mai favorabile. Să fim de acord cu totul
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Idi Pa Vidi
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vinko Laštro
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Suntem gazde foarte comunicative și ospitaliere, așteptăm cu nerăbdare fiecare întâlnire și suntem foarte bucuroși să primim familii numeroase. Mai ales pentru copii și tineri.

Apartament Idi Pa Vidi listare a fost vizualizat de 6887 ori de la 18.05.2023.