Apartament MarinoNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament pentru 5 persoane la parterul casei din satul Vrsi Zukve cu intrare separata si terasa. Apartamentul are 56 m2 si este compus din: 3 dormitoare (camera 1: pat dublu mare, dulap cu patru aripi, patut; camera a 2-a: doua paturi de o persoana, dulap dublu, birou; camera a 3-a: pat de o persoana, dulap), living cu masa pentru 6 persoane, set canapea si TV LED, bucatarie noua cu electrocasnice incorporabile (plita, cuptor, masina de spalat vase), frigider si congelator combinat, cuptor cu microunde, ceainic, toaster; baie noua cu dus si terasa exterioara acoperita cu masa si scaune in umbra naturala. Casa este situata pe un teren de 380 m2, intr-o zona linistita, cu multa verdeata si departe de trafic. Loc de parcare la umbra si gratar in curte. Utilizări duș exterior și curte. Distanța de la plaja cu nisip este de 450 m. Este disponibil WiFi

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea, trebuie efectuată o plată în avans de 50% din suma totală a sejurului prin transfer bancar într-un cont curent. Notificarea despre numarul de cont-IBAN si apelul la numarul vor fi trimise prin email. Trimitem o confirmare a rezervării plătite. Restul până la suma integrală a prețului de cazare se achită în numerar sau prin transfer bancar la sosire, timp în care se face înregistrarea șederii și se emite factura. Intrarea în apartament (check-in) se face de la ora 13, iar ora de plecare (check-out) este până la ora 10 a.m. datorită curățării și dezinfectării apartamentului. Taxa de turism si aer conditionat sunt incluse in pret. Animalele de companie nu sunt permise în apartament. Fumatul nu este permis în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
În cazul anulării rezervării, este posibilă rambursarea avansului dacă rezervarea este anulată cu 30 sau mai multe zile înainte de sosire. Pentru rezervările anulate în termen de 30 de zile de la sosire, rambursările nu sunt posibile.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 3 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Parcarea este asigurata in curtea imprejmuita la umbra. Oaspeții pot folosi grătarul de grădină (grătar), dușul cu apă caldă în grădină și bicicletele (5 buc.) Disponibilitatea broșurilor, hărților și hărților locului. Posibilitatea de a organiza excursii, recomandand locatii de plaje sau obiective turistice.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marino
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
nin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+2, Iulie 2023
un apartament

Totul a fost grozav, proprietarul a fost primitor si placut, iar la dispozitia dumneavoastra, apartamentul este destul de spatios, intr-un loc linistit langa plaja.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Humenné, Slovacia
Foarte bine (4/5) A rămas în A3+2, Iulie 2023
Foarte bun

Cazarea este pe o strada linistita. În același timp aproape de tot ce ne place în Nin și în împrejurimi. Gazdele sunt prietenoase și gata să ajute. Aceștia pot oferi sfaturi despre locuri de văzut sau doar pentru a discuta. Au fost fericiți să împrumute biciclete. Am putea conta pe ei. Apartamentul a fost curat, totul funcțional, fără surprize neplăcute. Parcarea era disponibilă în curte, sub smochin. Pe scurt - am fost pur și simplu mulțumiți. Mulțumesc.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Legnica, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+2, Iulie 2023
Excelent!

Recomandăm cu adevărat apartamentul-într-un cartier liniștit, la mică distanță de plaja orașului, pentru a ajunge cu ușurință la nordul atracțiilor croate, cum ar fi Parcurile Naționale Krka sau Lacurile Plitvice, plajele frumoase de nisip pentru familie sau micile golfuri neatandante. Gazdele sunt prietenoase și foarte utile, gata să ofere sfaturi despre locuri de văzut sau doar pentru a discuta. Putem conta pe ei oricând. Apartamentul a fost curat, bine dotat, aerul condiționat a funcționat perfect. Am petrecut vacanțe de vară cu adevărat minunate în Croația, sper să ne întoarcem anul viitor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Marino V
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, suntem frați și sori care vă așteptăm cu nerăbdare sosirea și vă dorim să aveți un timp plăcut în apartamentul nostru. Pentru a te face să te simți la fel de confortabil ca acasă în ea și pentru a face din această vacanță anuală o amintire plăcută. Vă stăm la dispoziție pentru toate întrebările și vă dorim vacanță plăcută. Bine ati venit!

Apartament Marino listare a fost vizualizat de 7375 ori de la 28.02.2023.