Apartament ModrićNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Descriere detaliata

Un apartament cu o camera de 40m2 este de inchiriat la parterul unei case familiale. Parcarea este asigurată ca parte a unității de cazare. Taxa turistica este inclusa in pretul sejurului, precum si utilizarea aerului conditionat. Vrsi este un mic sat de pescari situat pe malul nordic al canalului Zadar, la doar cativa kilometri distanta de orasul Nin. Este o destinație ideală pentru cei care doresc să evadeze din agitația centrelor turistice mai mari, dar în același timp doresc să se bucure de plaje frumoase și de o mare limpede. Pe lângă cazarea în apartamente, turiștii din Vrsi se pot bucura de plimbări pe malul mării, explorând satele pitorești din jur, descoperind istoria bogată a acestei regiuni și bucătăria tradițională dalmată în restaurantele locale.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avansul este de 20% din prețul total al nopții și se achită prin poștă. Restul se acordă în ziua sosirii. Sosire: de la 15:00 Plecare: până la 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Până la 21 de zile înainte de sosirea la cazare, avansul este returnat integral, iar după aceea nu mai este posibilă returnarea avansului.
Distante
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Modrić
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Regniz Modrić
Vorbește:
Croată,
Apartament Modrić listare a fost vizualizat de 6663 ori de la 25.05.2023.