Apartament Sunny PlaceNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Descriere detaliata

Dragi oaspeți, veți fi întâmpinați de un apartament complet și modern utilat de 75 m2 cu două dormitoare, o bucătărie, o baie și o terasă mare cu vedere la mare și grădină. Apartamentul este la doar 70 m de mare, adică la mai puțin de 1 minut. Plaja este betonată, iar puțin mai încolo există și o plajă de nisip cu umbrele care este ideală pentru copii. După o călătorie lungă și obositoare, vei fi întâmpinat de un mic semn de atenție în apartament, care sper să te împrospăteze. Apartamentul este dotat modern cu aparate noi achizitionate recent si include urmatoarele: aer conditionat, wi-fi, smart TV cu Netflix si Disney+, masina de spalat vase, ceainic, cuptor cu microunde. Veți fi primii oaspeți care vor folosi noile aparate. Oaspeții au la dispoziție o parcare privată. Oaspeții au la dispoziție și o curte cu grătar. Apartamentul este ideal pentru familii cu copii. Oaspeții pot fi preluați gratuit de la aeroport sau stație de autobuz. Apartamentul superior este rezervat oaspeților, în timp ce proprietarii vor sta în cel de jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire de la ora 16 sau cu programare si pana la ora 22. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu valize sau orice altceva dacă este necesar dacă ajungeți mai devreme. Plecare până la ora 11 sau cu aranjament. Plata a 30% in avans in momentul rezervarii, apoi restul sumei cu pana la doua saptamani inainte de sosire. Dacă sosirea este mai mică de două săptămâni, 100% din întreaga sumă se plătește în momentul rezervării, direct în contul bancar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea este gratuită până la 30 de zile. 29-14 zile se returneaza 50% din suma. 13-7 zile se returneaza 30% din suma. 6-0 zile fără rambursare.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 2 km
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 20 km
  • Aeroport: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Sunny Place
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dorotea Skrbin
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, bine ați venit la frumosul nostru apartament situat în Zukva (Vrsa), la doar 15 minute de frumoasa Zadar. Vă stăm la dispoziție pe toată durata șederii dumneavoastră, iar dacă aveți deja o întrebare, nu ezitați să o întrebați aici. Suntem o familie prietenoasă și așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem oameni noi.

Apartament Sunny Place listare a fost vizualizat de 785 ori de la 01.04.2024.