Apartament Sunny PlaceNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.347 pe noapte
Descriere detaliata

Dragi oaspeti, veti fi intampinati de un apartament complet si modern utilat de 75 m2 cu doua dormitoare, o bucatarie, o baie si o terasa mare cu vedere la mare si munti. Apartamentul este la doar 70m de mare, la mai putin de 1 minut. Plaja este betonată, iar puțin mai încolo există și o plajă de nisip cu umbrele care este ideală pentru copii. După o călătorie lungă și obositoare, vei fi întâmpinat în apartament de un mic semn de atenție care sper să te împrospăteze. Apartamentul este dotat modern cu electrocasnice noi achizitionate recent si include urmatoarele: aer conditionat, wi-fi, smart TV cu Netflix si Disney+, masina de spalat vase, ceainic, cuptor cu microunde. Veți fi primii oaspeți care vor folosi noile aparate. În cadrul unității de cazare există o parcare privată pentru oaspeți. Oaspeții au la dispoziție și o curte cu grătar. Apartamentul este ideal pentru familiile cu copii. Oaspeții pot fi preluați gratuit de la aeroport sau stație de autobuz. Apartamentul superior este rezervat oaspeților, în timp ce proprietarii vor sta în cel de jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire de la ora 17 sau cu programare si pana la ora 22. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu valize sau orice altceva dacă este necesar dacă ajungeți mai devreme. Plecare până la ora 11 sau cu aranjament. Plata a 30% in avans la rezervare, apoi restul sumei cu pana la doua saptamani inainte de sosire. Dacă sosirea este mai mică de două săptămâni, 100% din suma totală se plătește în momentul rezervării, direct în contul bancar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Este necesar să plătiți un avans de 30%. Restul cu până la două săptămâni înainte de sosire. Plata în avans este nerambursabilă. Nerambursabile
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 2 km
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 20 km
  • Aeroport: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Sunny Place
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dorotea Skrbin
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, bine ați venit la frumosul nostru apartament situat în Zukva (Vrsa), la doar 15 minute de frumoasa Zadar. Vă stăm la dispoziție pe toată durata șederii dumneavoastră, iar dacă aveți deja o întrebare, nu ezitați să o întrebați aici. Suntem o familie prietenoasă și așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem oameni noi.

Apartament Sunny Place listare a fost vizualizat de 4016 ori de la 01.04.2024.