Apartamente Ana MarijaNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 841 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Nin și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate lângă mare. Apartamentele sunt dotate cu vedere la mare. Există, de asemenea, acces gratuit la internet (Wi-Fi). La primul etaj sunt trei apartamente: 1AP/studio (mai mic) A1 - 1; dimensiune ca 20qm, camera de dormit cu pat dublu, colț de bucătărie, baie (dus), balcon cu vedere la mare, ca 15QM. 1AP/studio (mai mare) A2 - 1; 25qm dimensiune ca, camera de dormit cu pat dublu, colț de bucătărie, baie (dus), balcon cu vedere la mare, cca 7qm. 1AP / 3 +2 A3 - 1; dimensiune ca 45qm, living cu două canapele, o bucătărie separată, sufragerie, dormitor cu pat dublu și un pat simplu, baie (duș) + masina de spalat, balcon, cca 5qm. La parter este un apartament mare pentru 6-8 persoane, format A4 100qm. In fata este o grădină mare cu scaune de gazon și punte. Există, de asemenea, o trambulină, tobogan si leagane pentru copii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma o rezervare, o plată în avans (30% din total). Restul se plătește la fața locului. Check-in: de la 14.00. Check-out: până la 10.00. Plecări Sosiri sunt posibile în fiecare zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ana Marija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iulie 2016
recomandări calde

Am stat în această vară într-un apartament studio, cu vedere la mare. A fost mai mult decât excelent, un apartament este foarte curat și la locația ideală, toată lauda!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Rogaška Slatina, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, August 2016
expert

Aici avem doua familii au avut excelente. Pentru copii există mai mult decât suficient spațiu și zone de joacă. În bucătărie, nu lipsește nimic. Nu am o singură critică. Plaja excelenta câteva secunde de mers pe jos.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
ZG, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iunie 2016
Iti recomandam

mic apartament dragut, cu un frumos balcon și vedere directă la mare. Curat și ordonat, iar gazdele foarte plăcut și util. Sentimentul este ca acasă, Dog frendly! Plaja cu pietriș la doar câțiva pași pe o plajă de 200m cu pini. În apropiere este plaja de nisip. Cazare pentru 5! și din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ana Marija Predovan Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Ana Marija listare a fost vizualizat de 24578 ori de la 10.06.2014.