Apartamente MihaelNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Nin și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Proprietatea se află la 8 minute de mers pe jos de plajă. Situat în centrul istoric al orașului Nin, Apartments Mihael oferă unități de cazare moderne, cu zonă de relaxare, netflix și WiFi gratuit. Toate unitățile au aer condiționat, baie privată și bucătărie cu cuptor cu microunde. Există un restaurant care servește preparate din bucătăria italiană și americană.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cheile și biletul de parcare vă așteaptă în cutia de chei cu aranjament prealabil. Check-in este posibil de la 14:00 până la 22:00 Check-out este posibil de la 08:00 până la 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspetele poate anula gratuit cu până la 30 de zile înainte de sosire, când plata avansului este rambursată
Distante
  • Mare: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Pretul include tichet de parcare pentru un vehicul. Apartamentul Mihael este situat in centrul istoric al orasului Nin (zona protejata cultural) si este posibila parcare in parcarile publice din apropiere. Este necesar un bilet de parcare în valoare de 30 EUR și va fi rambursat imediat ce biletul de parcare este returnat. Tichetul de parcare include și parcare gratuită pe trei plaje populare din zonă. Cuplurilor le-a plăcut în special locația - au acordat-o cu 10 la rezervarea pentru șederea lor în cuplu.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mihael
Matea Zubčić Ricov Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Mihael listare a fost vizualizat de 5523 ori de la 25.05.2022.