Apartamente ZlataKrk Njivice - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 13 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

casa nou construita, care este format din 7 apartamente modern mobilate, situat într-o zonă liniștită, Njivice la 400 de metri de plajă. Casa este înconjurată de vegetație mediteraneană și perfectă pentru o vacanță. Curte este un gratar, care este la dispoziția oaspeților. Toate apartamentele sunt mobilate cu mobilier și echipamente moderne, au terase spațioase, cu vederi frumoase la mare, aer condiționat, iar oaspeții sunt asigurate pe internet, WIFI și parcare în fața apartamentului, precum și contactul direct cu proprietarul apartamentului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata depozitului de 30% pe cont, iar restul la sosire. Rezervarea se face prin e-mail, și este considerată valabilă numai după plata avansului. preț normal de cazare pentru sejururi de mai puțin decât prețul de 3 nopți este de 30%, cu excepția oferte de ultim minut. Ora de sosire este de 14 ore, iar plecarea de la apartament în 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Aeroport: 10 km
  • Activităţi sportive: 600 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Zlata
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 13 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
München, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2023
recidivat!

Am fost la Zlata pentru a cincea oară de-a lungul anilor și ne place! De la o primire călduroasă, un apartament curat sclipitor, comunicare perfectă prin e-mail în prealabil până la priveliștea gigantică și terasa apartamentului, totul este oferit. Schimbarea lenjeriei de pat/prosoapelor desigur! Apartamentul ar putea fi bine racit, face parte din el un loc de parcare fix. Am avut și apartamentul în partea de sus, inclusiv cerul înstelat și așteptăm cu nerăbdare data viitoare. Sieglinde și Rupert

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri!

Multumesc pentru cuvintele frumoase. Esti intotdeauna binevenit! :) Zlata si Goran

Šempeter , Slovenia
Bine (3/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Acceptabil

Am petrecut o vacanță frumoasă în Njivice. Ne-am simțit bine la ge.Zlata, deși la început ni s-a părut că apartamentul este prea mic și prea înghesuit. Cumva ne-am obișnuit de-a lungul zilelor. Se obișnuiește cu toate. Dar avem un sentiment de la dl. Zlate, că până la urmă abia aștepta să scape de noi pentru că nu am plecat atât de curați pe cât se aștepta poate. În mod clar, nu eram o familie după standardele ei. Ei bine, asta e impresia pe care o avem. Poate gresim. Lp, totul bine.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Ranis, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Martie 2023
Întotdeauna plăcerea mea

Suntem/am fost acum a treia oară la Zlata. Este o femeie bună la inimă. Ea ne surprinde cu prăjituri și alte delicii. Apartamentul este mobilat confortabil, mereu curat, nu lasa nimic de dorit. Zlata este întotdeauna disponibilă cu sfaturi și acțiuni în cazul în care apar întrebări. Anul trecut (2022) a trebuit să plecăm mai devreme din cauza unei urgențe. Nici asta nu a fost o problemă și chiar am primit înapoi o parte din prețul călătoriei. Asta a fost cu adevărat grozav. Contactul cu Goran este întotdeauna foarte prietenos și de încredere. Ne place foarte mult Zlata și familia ei.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri!

Dragă Sindy, Mulțumesc foarte mult. Tu și familia ta sunteți minunați și suntem întotdeauna bucuroși să vă găzduim. 😀

Afișați toate recenziile
Goran Biškup Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti, bun venit la apartamentele noastre :) Numele meu este Goran, de profesie am absolvit. Ing. Inginerie electrică și am lucrat ca manager în cadrul departamentului de IT. Sunt căsătorit și tată a unui copil, fiica Ela. Familia mea inchiriaza apartamente de mai mulți ani și ne propunem să-și îndeplinească dorințele dumneavoastră și de a vă oferi o vacanță perfectă :)

Apartamente Zlata listare a fost vizualizat de 131908 ori de la 19.08.2016.