Apartament Be HappyPag Novalja - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

Ne aflăm într-o locație excelentă în Novalja, pe strada Primorska, la 150 m de o plajă de nisip cu mare limpede, 15 minute de mers ușoară de-a lungul mării de-a lungul promenadei până în centrul orașului Novalja/riva cu numeroase baruri și locuri de joacă pentru copii. 150 m până la plaja cu nisip din Ploče, la 8 minute de mers pe jos până la plaja Babe. Ambele plaje sunt potrivite pentru copii. Alte plaje frumoase de pe insulă sunt la doar câteva minute de mers cu mașina. Apartamentul contine 2 dormitoare, o bucatarie cu sufragerie si living, o baie, un hol de intrare, o terasa mare cu vedere la mare si un loc de parcare. Toate cele trei camere au acces la terasa. Echipat complet pentru un sejur confortabil: aer condiționat, wi-fi, inducție, cuptor, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, mașină de spălat, două televizoare, lenjerie de pat, prosoape, prosoape de bucătărie, ceainic, grătar electric, prăjitor de pâine, uscător de păr , 2 șezlonguri confortabile pe terasă, umbrelă de plajă... Apartamentul nu este potrivit pentru animale de companie. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Regulile casei: Cazarea este disponibilă de la ora 14:00 în ziua sosirii până la ora 10:00 în ziua plecării. Este interzisă distrugerea echipamentelor și mobilierului, a provoca dezordine și a deranja alți oaspeți și este interzisă mai ales crearea de zgomot (ascultarea muzicii puternice, emiterea de sunete de orice fel), care deranjează pe ceilalți oaspeți din casă și din cartier. Este interzisă aducerea de persoane suplimentare pentru a dormi în unitate care nu sunt oaspeți ai unității. O astfel de încălcare înseamnă anularea imediată a cazării în unitate fără rambursarea banilor plătiți.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Toate rezervările anulate cu până la 30 de zile înainte de sosire au dreptul la o rambursare integrală a depozitului. Rezervările anulate cu până la 15 zile înainte de sosire au dreptul la o rambursare parțială a avansului în cazul în care același interval orar este ocupat cu alți oaspeți. Rezervările anulate cu mai puțin de 15 zile înainte de sosire își pierd, din păcate, dreptul la rambursarea avansului.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Be Happy
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Mojca Mikec Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Apartament Be Happy listare a fost vizualizat de 12073 ori de la 01.06.2022.