Apartamente LunaPag Novalja - Insule croate

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Luna sunt situate aproape de centrul orașului Novalja, la doar câteva minute de mers pe jos de centru, magazine, restaurante și toate celelalte facilități, dar și spre mare. Este o clădire complet nouă și conține 4 apartamente moderne, la fiecare etaj un apartament pentru 5 și 8 persoane. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, mașini de spălat vase, wi-fi, TV / SAT, dușuri și o terasă mare. Apartamentele mari pentru 8 persoane constau din două camere separate cu 3 paturi, un pat pentru 2 persoane în sufragerie și au 2 băi. Apartamentele mai mici constau dintr-o cameră separată cu 3 paturi și un pat pentru 2 persoane în sufragerie. Apartamentele de la ultimul etaj au vedere la mare. Toate apartamentele au locuri de parcare asigurate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, se plătește o plată în avans de 30%, care se scade din suma totală. După plata avansului, rezervarea este confirmată, iar restul sumei se plătește în ziua sosirii. Apartamentele pot fi introduse după ora 14:00 în ziua sosirii și pleacă până la ora 10:00 în ziua plecării. Taxa de turist este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Luna
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Danijela Šonje Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Apartamentele Luna sunt situate în apropiere de centrul de Novalja, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului, magazine, restaurante și toate celelalte facilități, dar, de asemenea, la mare. Aceasta este o clădire complet nou și are 4 apartamente moderne pe fiecare apartament etaj pentru 5 și 8 persoane. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, Wi-Fi, TV / SAT, plimbare de duș și o terasă mare. apartamente mari pentru 8 persoane constau din două camere separate, cu trei paturi, o canapea extensibilă pentru 2 persoane în camera de zi și au 2 băi. Apartamentele mai mici constau dintr-o cameră separată cu 3 paturi și pat pentru 2 persoane în camera de zi. Apartamentele de la ultimul etaj cu vedere la mare. Toate apartamentele au locuri de parcare. În momentul rezervării, să plătească un avans de 30%, care se deduce din total. După plata de rezervare în avans este confirmată, iar soldul se plătește la sosire. Apartamentele pot fi introduse după ora 14:00 în ziua sosirii și se lasă înainte de 10:00 în ziua plecării. Taxă este inclus în preț.

Apartamente Luna listare a fost vizualizat de 50691 ori de la 20.06.2017.