Apartament GizellaČiovo Okrug Donji - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Excelent dotat (totul inclus in pret, precum si taxa turistica), spatios, Apartament Gizella, la parterul unei case familiale, cu terasa, curte si parcare, locatia sa ofera o vacanta linistita, relaxanta in familie in umbra de portocali, lămâi, mandarine și păduri frumoase de pini, care se înalță peste marea limpede, cu posibilitatea de a merge pe jos și cu bicicleta lângă plantații de măslini și plante medicinale mediteraneene, Šljunčana, plaje stâncoase și betonate, cu parcare, magazine, cafenele , restaurante, fast-food, locuri de joacă pentru copii și sport, autobuz și bancomat sunt la cinci-șase minute de mers pe jos. În același timp, la doar 8 km distanță, orașul antic Trogir, aflat sub protecția UNESCO, legat prin poduri, aproape de Parcul Național Krka, de insulele Šolta și Brač, oferă excursii dinamice și distracție. Apropierea aeroportului vă face sosirea mai ușoară și este posibil să aranjați un transfer. Sunteți singurii oaspeți din clădire, aveți intrare separată, locul este mic, liniștit și frumos. Vă așteptăm cu drag cu o băutură de bun venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turism este inclusa in pret. Rezervarea se confirma printr-un avans, in cont, in valoare de 30% din pretul total al cazarii. Restul sumei se plătește cu trei zile înainte de sosire în cont sau în prima zi după sosire în numerar. Sosire după ora 14:00 și plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 8 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 10 m
  • Aeroport: 13 km
  • Port: 8 km
  • Activităţi sportive: 3 km
  • Disco club: 8 km
  • Casino: 8 km
  • Parcul Național: 70 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe lângă închirierea locuințelor, oferim și degustări de ulei de măsline și marmeladă de casă din citrice și smochine locale, precum și smochine uscate și proaspete de sezon. Este posibil să închiriați o acostare și o barcă pe plaja locală. In apropiere se afla: club de scufundari, club de tenis, loc de joaca pentru copii, plaja cu tobogan, lift cu barca, informatii turistice, restaurante, excursii cu barca pe insule.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Gizella
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Murska Sobota, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Buna ziua

Multumesc mult doamnei Gizela si domnului Ivot, pentru un sejur placut in vacanta noastra. Apartamentul este exact așa cum este descris de familia Klančar, iar proprietarul este și mai bun, prietenos, zâmbitor, bun la inimă, care ne-a surprins plăcut de ziua iubitei noastre. Așadar, doamnă Gizela, vă mulțumesc foarte mult pentru cea mai bună prăjitură. Apartamentul si tot satul sunt o plaja frumoasa, linistita, umbrita, potrivita pentru copii mici. Plimbările de dimineață vă oferă priveliști frumoase și colțuri ascunse. Vă dorim toate cele bune, ne revedem

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Dragi Andreja și Slavko, Lena, Anže și Kaja, Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și ne bucurăm că aveți amintiri frumoase de la noi! Vino din nou la noi, vom fi bucuroși să găzduim astfel de oameni plăcuti și buni.Vă dorim, din tot sufletul, toate cele bune în viața voastră împreună! PSH Multumesc Andrej pentru munca frumoasa, isi va lua locul in colectie! Salutări de la Gizela și Ivo

ŠKOFJA LOKA, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Okrug Donji, Dalmatinska 7

Apartament spatios si complet utilat, cu o terasa frumoasa inconjurata de umbra naturala a copacilor. Foarte curat si ordonat. Proprietari extrem de ospitalieri și prietenoși, care, pe lângă toate, au oferit și un bun venit (băutură, fructe) și un suvenir făcut de ei (marmeladă, migdale). În apropiere, există un mic magazin suficient de bine aprovizionat și un restaurant gustos și accesibil. foarte recomandat!!! Le transmitem cele mai bune salutări proprietarilor și ne vedem curând!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragă Nataša și echipă

Dragă Nataša și echipă, vă mulțumim pentru comentariul frumos, ne bucurăm că v-ați simțit bine alături de noi și nu avem decât cuvinte de laudă pentru voi, ca oaspeți! Salutări și vino din nou pe la noi!

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2021
Un comentariu

Toate laudele gazdelor pentru un sejur plăcut și o vacanță plăcută. Cazare frumoasă, toate grozave. Multe salutări de la Krunoslav, Sanda și Lana din Zagreb!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Gizela Biočić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Maghiară,
Mai multe despre proprietar

Responsabil, greu de lucru, sociale și de natură.

Apartament Gizella listare a fost vizualizat de 46079 ori de la 03.02.2016.