Apartament AdrianOmiš - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.130 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Omiš și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

ADRIAN este singurul apartament din întreaga unitate care vă garantează intimitate deplină - fără distragere a atenției de la alți oaspeți! Este mobilat modern, cu aer condiționat, confortabil și spațios, cu toate electrocasnicele, are WIFI stabil și este situat pe o stradă liniștită din partea de NV a orașului Omiš. Se compune dintr-un apartament mare la etajul 1 cu intrare separata din strada printr-o gradina cu ierburi parfumate, si dispune de un garaj inchis la parter cu acces la strada. La nord este un munte împădurit, la est este o terasă spațioasă (25m2) cu un baldachin ideal pentru a savura un grătar mare, în timp ce la sud este un balcon mare (16m2) potrivit pentru plajă sau relaxare de seară în șezlonguri confortabile sau pe un leagăn cu vedere spre centrul orașului, râul Cetin și mare. Apartamentul are 2 băi și 2 camere spațioase, o bucătărie și un living separat. Omiš nu este mare, așa că puteți face totul cu ușurință pe jos: brutării, bănci, magazine, cafenele sunt la aproximativ 5 minute de mers pe jos, iar într-o plimbare de 10 minute puteți ajunge în centrul orașului, cu multe restaurante, și la marele Plaja de nisip „Punta” se află acolo.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turism si toate taxele sunt incluse in pretul de cazare. Prețul pe noapte este același pentru orice număr de persoane din apartament - capacitatea maximă este de 5 persoane (4+1). Camera de nord găzduiește 2 persoane pe un pat dublu mare (180x200), camera de sud găzduiește 1 persoană fiecare pe 2 paturi de o persoană (90x200) + 1 persoană pe un pat suplimentar (o canapea extensibilă: la cererea oaspetelui, poate fi amplasat în camera de sud sau sufragerie) . Copiii sunt incluși în numărul total de persoane. Un pat pentru bebeluși cu vârsta de până la 2 ani este disponibil la cerere și fără costuri suplimentare. Pentru a garanta rezervarea, este necesar să plătiți în avans 20% din prețul integral în EUR ca avans direct către proprietarul unității prin transfer bancar (internet banking), iar restul de 80% în numerar (EUR ) la sosirea la unitatea de cazare. Recepția oaspeților este între orele 16:00 - 23:00. În ultima zi a sejurului, oaspetele este obligat să părăsească cazarea până la ora 10:00. Modalitati de plata: transfer bancar (internet banking) si numerar (la sosire).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Suma avansului nu se returnează dacă anularea rezervării a avut loc într-o perioadă de 30 de zile înainte de ziua sosirii. In cazul anularii rezervarii inainte de aceasta perioada, suma avansului se returneaza integral prin plata prin tranzactie bancara.
Distante
  • Mare: 800 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
La sosire, o băutură de bun venit vă așteaptă în frigider, pentru a vă putea relaxa după călătorie. Aer conditionat, gratar, internet, seif, patut (la cerere) si garaj sunt incluse in pretul cazarii. WiFi este rapid și stabil în clădire, precum și în exterior pe terasă și balcon. Televizorul mare din sufragerie oferă plăcerea de a viziona programe de filme NETFLIX în limba ta. Electrocasnicele sunt complete: aparat de cafea Nescafe DolceGusto, aparat de cafea cu filtru, prăjitor de sandvici, blender, încălzitor de apă, cuptor cu microunde și cuptor clasic, plită, uscător de păr, fier de călcat, mașină de spălat vase și mașină de spălat. Munții din jur sunt plini de trasee de drumeții marcate, iar râul Cetina oferă posibilitatea de plimbare cu barca, rafting cu adrenalină și tiroliană, în timp ce excursii cu barca către insula Brač sunt disponibile pe mare în fiecare zi. Broșuri despre aceste activități în mai multe limbi sunt disponibile în unitate. Puteți lua autobuzul sau mașina pe propria călătorie la Split (25 km) sau Makarska (35 km).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Adrian
Julijana Madunić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Ne-am imaginat apartamentul nostru „Adrian” ca pe o unitate de cazare spațioasă, fermecătoare și dotată modern, într-o zonă liniștită a orașului Omiš, care oferă oaspeților săi intimitate completă. Dragi oaspeți, vă invităm cu drag să veniți să vă relaxați și să vă bucurați de bucuriile verii. Noi suntem aici pentru tine!

Apartament Adrian listare a fost vizualizat de 5320 ori de la 18.11.2022.