Apartament CoccoOmiš - Regiunea de Split

preț de la LEI 3.836 pe noapte
Descriere detaliata

Un apartament nou, modern, în imediata apropiere a râului Cetina și a Mării Adriatice. Cu o suprafață de 65 m2, poate găzdui confortabil până la 4+1 persoane, iar balconul oferă vedere la râu și la estuarul Cetinei. Apartamentul este situat la etajul trei. Cladirea dispune de lift. Apartamentul este format din două dormitoare, o baie, o bucătărie bine utilată cu zonă de luat masa, un living și un balcon acoperit cu vedere la râu. Primul dormitor are un pat mare (180 x 200) pentru 2 persoane, noptiere si spatiu de depozitare pentru haine si bagaje. Al doilea dormitor are doua paturi (90 x 200) pentru 2 persoane, noptiere si spatiu de depozitare pentru haine si bagaje. Ambele dormitoare sunt luminoase și au multă lumină naturală prin luminator. Dormitoarele au aer conditionat. Este compus dintr-un living si o sufragerie intr-un singur spatiu, si o bucatarie foarte moderna, deschisa. Există, de asemenea, o bucătărie nouă cu electrocasnice de ultimă generație, inclusiv o plită electrică cu 4 arzătoare, cuptor electric, frigider congelator, ceainic și toată vesela necesară pentru self-catering. Chiar langa bucatarie este o sufragerie cu o masa pentru 4 persoane. Există, de asemenea, un living cu TV, o canapea extensibilă elegantă și o măsuță de cafea. Are TV si Wi-Fi. Racire si incalzire in living si bucatarie cu aer conditionat. Ușile glisante din sticlă din living se deschid direct spre balcon. Balconul are vedere panoramică la râu și la mare. Dacă veniți cu mașina, în jurul clădirii există o parcare publică. Apartamentul nostru este la 500 de metri de orașul Omiš, care este de fapt la doar 5 minute de mers pe jos de casa noastră. Plaja de nisip (500 de metri distanță) este la câteva minute de mers pe jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea, solicităm tuturor oaspeților noștri să plătească un avans din suma convenită de 30% în avans. Plata se face în contul unei bănci croate. Restul sumei se plătește la sosirea în Omiš. Check-in: de la 14:00 Check-out: pana la 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anulare: Oaspetele poate anula gratuit cu 14 zile înainte de sosire. Depozitul de rezervare nu se returnează dacă anulați cu 14 zile înainte de sosirea convenită.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 200 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Cocco
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ivana Kovačić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament Cocco listare a fost vizualizat de 438 ori de la 19.04.2024.