Apartament MendyOmiš - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Omiš și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament spațios, cu 2 băi și 2 dormitoare, într-o casă privată, izolată. Are o curte spațioasă cu mobilier de ședere. Din curte puteți intra într-o casă de piatră cu un grătar și un iaz. Apartamentul are un drum de acces direct, permițându-vă să mergeți rapid la toate destinațiile din apropiere. Complexul este la o plimbare de 7 minute de două plaje, iar centrul cu numeroasele sale cafenele și magazine. O cameră are un pat dublu; cealaltă are trei paturi de o persoană. Pătuț copil este inclus. O sală de mese pentru 7 persoane, cu o bucătărie bine utilată, cu toate aparatele și ustensilele, are TV și DVD player. Camera de zi are două canapele (pat de 130 cm), dulap și birou. De asemenea, receptoare TV și SAT. Apartamentul este dotat cu aer condiționat, cu două climate și Wi-Fi gratuit. Există, de asemenea, două băi și o verandă cu un set de vacanță. Terasă pentru plajă. În condiții de siguranță. Spălat. Parcare gratuită.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata prin numerar la sosirea în întregime. Timpul ideal de sosire de 15 ore și plecare până la 10 ore. Despăgubiri de depozit este de 100 de euro, care, atunci când se întorc și inspectarea apartamentului va fi rambursat integral, dacă totul este bine. Plata în avans pentru rezervare este de 30% din totalul nopțiunilor din contul Giro al proprietarului. Păstrați mai puțin de 3 nopți este cu 30% mai scumpă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Staţie de autobuz: 20 m
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 6 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclusă în preț. La cerere, putem aranja transporturi, excursii, rafting pe Cetina cu taxă suplimentară. Dacă există un accident, vom cere ajutor de urgență. Oferim siguranță pentru obiectele de valoare în siguranță. Vă puteți bucura gratuit de grătaruri și plăcinte, folosind bucătăria fără fum. Vom fi bucuroși să vă spunem unde să aveți mâncare de casă bună și unde să beți cafea și să vă recomandăm excursii și lucruri interesante. Gazda se află pe podea de mai sus, puteți contacta întotdeauna cu o întrebare și veți avea, de asemenea, un număr de telefon mobil gazdă. Pentru nevoile dumneavoastra vom numi Taxi si Rent a Car. Suntem bucuroși să vă oferim o vizită la ferma de crustacee unde puteți cumpăra midii la prețuri ieftine. Dacă doriți să explorați zona înconjurătoare cu biciclete, organizăm închirierea unei biciclete pentru dvs.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mendy
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Samobor, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Mendy, Iunie 2018
Extrem de mulțumită

Suntem încântați de gazde. Oameni extrem de prietenoși și ospitalieri. Sfaturi complete și sfaturi utile. Au făcut șederea noastră în apartament mai ușoară. Apartamentul este foarte confortabil și spațios. Extrem de curat !!! Curte spațioasă pentru cină și conversație. Excelent WiFi. Ne-am simțit confortabil și relaxat, ca și cum eram acasă. Recomand cu siguranță.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Koprivnica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Mendy, Iulie 2017
Stai la 10/05/2017

gazde primitoare și ambianță minunată. Odihnă pentru suflet, spirit și corp. Vă recomandăm tuturor.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Mendy, Iunie 2017
recomandările noastre

Apartamentul este curat, nou si modern. Gazdele sunt foarte amabili și la dispoziția dumneavoastră. Teren superba. concediu foarte frumos! Ne-am bucurat și au recomandările noastre.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Magdalena Marinčić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Sunt casnică, pensionar. Îmi place camera și îmi place să ofere ospitalitate. Dorința mea este de a vedea mă simt acasă. Căci ai pregătit și complet re-editat un apartament luxos și spațios. Pentru orice întrebări eu sunt la dispoziția dumneavoastră. Familia mea va face eforturi suplimentare în traducere, interviuri, întrebări și ajutor. Bine ai venit!

Apartament Mendy listare a fost vizualizat de 23189 ori de la 02.05.2015.