Apartament MimicaOmiš - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.856 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament (77 m2) este situat la o plimbare de 2 minute de centrul orașului, la etajul 3 al unei case de familie. Se compune din 2 dormitoare duble (una cu pat dublu, iar cealaltă cu două paturi separate care pot fi conectate), cameră de zi confortabilă cu canapea (2 paturi suplimentare), bucătărie complet echipată, WC / cadă / duș, terasă 25 m2) cu vedere la mare, centrul orasului vechi si dealul din apropiere, wi-fi, aer conditionat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, ... Deoarece în centrul orașului nu există o astfel de posibilitate, parcarea este asigurată la parcarea publică (100 - 450 m) în detrimentul proprietarului. Toate evenimentele (culturale, de divertisment, sportive, agrement etc.) au loc în imediata vecinătate a acestei unități de cazare. Există doar o plimbare de 4-5 minute: o plajă mare de nisip, potrivită în special pentru copii și non-înotători, restaurante excelente, cafenele, taverne, piețe, magazine, farmacie, ambulanță, bancă, oficiu poștal, birou de schimb valutar, ....

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: Plata in avans 20%, iar restul la sosirea oaspetilor in apartament. Ora sosirii: oricând după ora 14:00, Timpul de plecare: nu mai târziu de ora 09:00 Inclus in pret: toate taxele, parcare, aer conditionat, curatarea finala a apartamentului, lenjerie si prosoape de spalat, apa, electricitate, gaz, internet si tv.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Staţie de autobuz: 70 m
  • Gară: 26 km
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 90 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Locația este potrivită în special pentru turiștii care vin cu avionul, trenul, autobuzul, pentru că nu au nevoie de o mașină personală pentru oraș. Pentru un tur sau o excursie este posibil să folosiți o chirie bună.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mimica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Gdańsk, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2019
fantastic

Super contact încă de la începutul rezervării. Contact e-mail ireproșabil, înainte de a pleca am primit toate informațiile necesare pentru a ajunge la domiciliu fără nicio eroare. Proprietarul este o persoană foarte drăguță și are grijă de oaspeți ca de familie. Apartamentul este într-o locație excelentă, aproape de orice și o vedere fantastică de pe terasă, dotat suplimentar complet (mașină de spălat vase, mașină de spălat etc.) și cea mai importantă aer condiționată pentru salvarea vieții. Ne-am simțit ca acasă. Sperăm să ne întoarcem într-o zi. Vă recomandăm Marta, Hania, Grzegorz, Rafał.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Bună Marta

Mulțumim Marta pentru comentariul frumos. Ați fost un oaspete minunat și vă recomand din toată inima ca oaspeți tuturor viitorilor dvs. proprietari. Dacă sunteți din nou oaspetele meu, va fi cea mai mare recompensă a mea. Buna ziua intregii tale echipe.

Zamość, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2018
fantastic

Apartament fantastic. Mobilierul de casa minunat. Locație foarte bună în centrul frumosului oraș Omis. Peste totul foarte aproape. Vedere frumoasă de pe terasă. Foarte frumos proprietari. Plaja foarte aproape. Magazine, bancomat, restaurante foarte aproape. Orașul este frumos. Vă mulțumim Mario pentru un delicios pește pentru cină, pe care l-ați pregătit pentru noi. A fost foarte grozav. Recomand 100% acest apartament. Salutări pentru tine și pentru soția ta ... Am fost foarte mulțumiți de tine. Mulțumesc Ela Krzysiek Anna și Marek Polska.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragă Elzbieta, Anna, Marek, Kryzstof

Vă mulțumim pentru cuvintele voastre bune. Erai oaspeții perfecți. Sper că vom repeta tot ce ne-a fost plăcut. Casa mea este pentru tine, rudele și prietenii tăi sunt întotdeauna deschiși. Cu respect de Rose și Maria.

Omiš, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2015
Jope

Apartamentul Nu puteam 't fi mai bine! A fost exact ca publicitate foarte curat și a avut o locație excelentă. Bucataria a fost, de asemenea, mare, asa ca am avut posibilitatea de a găti pentru noi, uneori. (Ea are chiar și o mașină de spălat vase !!). Acesta este situat chiar în centrul vechi al orașului de lângă restaurant, baruri și un minut distanță de mare, în cazul în care 's posibil să înoate. Mai mult în centru nu se poate! Mario și Rozarija au fost gazde mari. Mario ne-a dat o primire călduroasă și, uneori, ne texted dacă am fost încă se bucură de ședere. De asemenea, Mario și Rozarija au făcut tot posibilul pentru a obține informații pentru noi pentru a ajunge la Lacurile Plitvice și când a fost clar că ne-am dorit sa inchiriati o masina, Mario aranjat ca un prieten de-său ne-ar putea ridica la apartamentul de a ne conduce la închiriere auto. La sfârșitul șederii noastre, Matea a venit la apartamentul de a ne verifica. Ea a fost foarte amabil și ne-a întrebat ce ar putea îmbunătăți cu privire la apartamentul. Deși, am n- 't au avut recomandări pentru ei, pentru că totul a fost minunat. Vă mulțumim Mario si Rozarija, suntem cu adevărat a plăcut. Ne-ar recomanda acest loc de 100%, și ar rămâne fericit din nou! Multumesc foarte mult!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Iope

Vă mulțumim pentru cuvintele tale calde. Ai fost oaspeții minunate și pentru tine nimic nu am fost greu de făcut. A fost o adevărată plăcere. Suntem deja cu nerăbdare să vara viitoare și re distrezi cu tine. Bună ziua tuturor, și Maria a Rozariului.

Afișați toate recenziile
Rozarija (Ruža) i Mario Mimica Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Pensionari, dar cu suficientă energie. Eu și soția mea sunt oameni foarte deschise cu un sentiment de ospitalitate și noi prietenii. Unul dintre lucrurile care ne face fericiti este că trăim într-o astfel de colț frumos al lumii - Omis nostru. În timpul sejurului dumneavoastră cu noi, nu va interveni în mod inutil, dar vom încerca cu siguranță să facă totul pentru a face să vă simțiți propria casă.

Apartament Mimica listare a fost vizualizat de 49452 ori de la 30.01.2014.