Apartament MarinaOpatija - Kvarner

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Opatija și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartamentul este situat în centrul orașului Opatija, lângă mare, și de la plaja Slatina este de numai 30 m. În apropierea există mai multe restaurante, cafenele, bănci și altele asemenea. Proprietatea are 64 m2, asa ca a fost mai mult decât confortabil pentru 4 persoane, și se află în spatele Seagull, cu care are aceeași adresă, sau altă intrare. Include: bucatarie, sala de mese, living, baie, dormitor si balcon. parcare publică este la numai 10m de apartament, și are întotdeauna locurile libertate. Stația de autobuz este la 5 minute de mers pe jos. Cele mai apropiate aeroporturi: Rijeka / Krk / și Pula.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxă este inclus. Pretul nu include taxa de curățenie de 30 €. Momentul ideal de sosire este de 14h și plecarea de la 11am. În cazul în care apartamentul este disponibil poate fi în acest moment de impact. Vom lua cunoștință, atunci când este posibil, în funcție de disponibilitatea apartamentului. Depozitul este de 30% din suma totală a rezervării prin operațiuni bancare pe internet sau similar. Restul se plătește la sosire. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați prin intermediul formularului. Parcare în garaj nu este inclus în preț. Fumatul este permis numai pe balcon.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 20 m
  • Farmacie: 80 m
  • Banca: 60 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 80 m
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Port: 200 m
  • Disco club: 80 m
  • Casino: 80 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Berlin, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Marina, Iulie 2015
Conditii excelente de cazare!

Cazarea este foarte frumos și în centrul de Opatija ... Ceea ce ne sunt deosebit de potrivite. Apartamentul este spatios si pentru familiile cu unul sau doi copii destul de OK. Am avut intimitate maxima, asa ca eu chiar nu pot recomanda. Imagini corespund pe deplin cu realitatea. Pur și simplu totul a fost minunat.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Opatija, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Marina, Iunie 2015
Totul perfect!

Descrierea corespunde pe deplin realității. Apartament spatios, curat, dotat, locație literalmente două minute de la centrul de unde plaja publică (decorate mare plăci de beton), promenada, baruri, restaurante, stația de autobuz principală ... Proprietăreasa util, organizat, totul, de la plățile la predarea a trecut în perfectă OK. Noi recomandăm!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Marina Matijašević Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Marina listare a fost vizualizat de 13358 ori de la 28.05.2015.