Apartament ThorOpatija - Kvarner

preț de la LEI 2.228 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Opatija și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Acest apartament este situat în Volosko, un mic sat de pescari la 2 km de centrul orașului Opatija. Cladirea are vedere la mare si se afla la numai 30m distanta de primele plaje. Primul restaurant este situat la 10 metri de apartament. Este posibil să utilizați WiFi în întreaga unitate. In cladire sunt doua unitati de aer conditionat, una in living si alta in dormitor. Bucătăria are mașină de spălat vase. Apartamentul include, de asemenea, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Acest apartament este destinat pentru 2 persoane!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Când ajungeți la apartament, trebuie să plătiți un depozit în valoare de 150 € în caz de deteriorare. Această taxă va fi colectată în numerar. Depozitul vă va fi returnat la check-out. Suma integrală a depozitului dumneavoastră va fi returnată în numerar după inspecția unității de cazare. Check-in-ul în apartament este posibil între orele 16:00 și 23:00, iar check-out-ul din apartament trebuie efectuat între orele 6:00 și 10:00. Model de plata: oaspete achita intreaga suma prin plata in cont la rezervarea apartamentului. Această facilitate trebuie rezervată cu cel puțin 7 zile înainte de sosire. Copiii nu au voie să stea în această unitate. Fumatul nu este permis în clădire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspetele poate anula rezervarea gratuit cu până la 14 zile înainte de sosire. Oaspetele va plăti suma totală în caz de anulare cu 14 zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Farmacie: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Thor
Vedran Davidović
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Thor listare a fost vizualizat de 3118 ori de la 24.03.2023.