Apartamente Kestenovi dvoriOpatija - Kvarner

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Opatija și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartamente Chestnut Palace *** sunt spații de cazare moderne, cu acces gratuit la internet Wi-Fi și parcare privată. Situat într-o zona foarte linistita, cu multa verdeata si aer curat, la numai 2 km de Lovran si 6 km de Opatija, acest hotel de familie cu tradiție mult timp de turism vă va oferi relaxare completă pentru trup și suflet. Apartments Chestnut Palace este parte a unei marci, Kvraner familie de calitate care garanteaza cazare de calitate și ospitalitate. Oaspeții pot folosi terasa spațioasă, cu gratar cu vedere la mare, partea verde a gradinii si loc de joaca unui copil. Există apartamente klimatizrano, dimensiune 20 și 40m2, potrivite pentru la doi la cinci persoane. Fiecare apartament are intrare proprie, terasa, sala de mese, baie privată cu cada sau dus, bucatarie complet echipata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea și toate ustensilele necesare. Animalele de companie sunt binevenite. Cash, carduri de credit si plata online prin intermediul site-ului posibil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
* Numerar și carduri de credit sunt acceptate. * Plata online prin card de credit pe site-ul nostru activat Animalele de companie sunt binevenite. Pet cazare prietenos. Acces la internet WI-FI - Free Free - Air Free - Parcare pe site-ul Free - Masina de spalat vrăjitoare le puteți utiliza la cerere Free - fier si masa de calcat disponibile la cerere Free - Hărți și fluturași
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 2 km
  • Plajă: 2 km
  • Centru: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pentru a vă bucura de vacanța și o atmosferă prietenoasă, există o comună grădină și BBQ grătar terasă mare cu vedere la Golful Kvarner și râul. Pentru tineri este disponibil la partea verde a șantierului și joacă un copil. Casa are mai multe apartamente și poate găzdui mai multe familii, iar cladirea este posibil izrentati în întregime.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kestenovi dvori
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Wiena, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Kestenovi dvori, Aprilie 2015
Locuri excelente și vedere la mare

Nisa casă, curat, vedere la mare fantastică. Parcare și grădină spațioasă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Marko Biro Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Fii liber sa ne contactati 0-24 Facilitatile noastre de cazare sunt deschise pe tot parcursul anului.

Apartamente Kestenovi dvori listare a fost vizualizat de 6362 ori de la 03.12.2014.