Apartament Tonćo MarićOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament ocupă întreg etaj al casei, cu mai mult de 80 m2 de spațiu. Apartamentul este situat pe un deal de la care impusca o vedere incredibilă la mare și insulele din jur de canal Peljesac. Pe terasa spațioasă puteți face plajă sau se pot bucura de apusuri de soare frumoase, cu un pahar de vin sau Peljesac cartea ta preferata. Există două dormitoare separate, baie, living si bucatarie cu toate ustensilele și feluri de mâncare, aer condiționat și TV prin satelit și. În spatele casei este un gratar deschis, unde vă puteți pregăti mesele preferate. Curte mare împrejmuită în jurul valorii de casa este locul perfect pentru jocul tău copii, copiii se vor bucura de joc în natură și vă veți simți bine pentru că copiii sunt în siguranță. De asemenea, un mare plus este de parcare in curte unde mașina în umbră. Facilitatea este la 10 minute de mers pe jos de plaja de nisip.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pretul este de € 55 pentru noapte. Timp de sosire este după amiaza, ora de plecare până la ora 10. Plata trebuie să fie făcută imediat după sosire și 10% din toate piroane se plătește atunci când mijlocirile apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 300 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 300 m
 • Restaurant: 300 m
 • Doctor: 600 m
 • Farmacie: 600 m
 • Banca: 300 m
 • Oficiu poştal: 300 m
 • Staţie de gaz: 900 m
 • Staţie de autobuz: 300 m
 • Port: 300 m
 • Activităţi sportive: 300 m
 • Disco club: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Extra oferta
Staying în casa apartamentul nostru include un corp și suflet, pentru că este un loc foarte liniștit, cu o băutură de bun venit inclus.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Tonćo Marić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Wołomin, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Ianuarie 1970
perfect

Foarte frumos gazde. Vederi foarte frumoase .. În apropierea plajelor și a konoby. și biserica. Datorită locației joase a apartamentului nu aveți nevoie de aer condiționat. O parcare mare și convenabilă. Bucătăria este echipată cu tot ce aveți nevoie. Baia are tot ce aveți nevoie și chiar mai mult. Vă recomand.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Poznań, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2016
Extraordinar

Minunat loc, gazde, zonele adiacente, vederi. La numai 5-7 minute de la o plajă frumoasă, piețe, centru etc Și a fost foarte destul de calm și că ne-am putea odihni cu adevărat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Mulhouse, Franța
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2011
Un loc foarte linistit

Pe partea de sus a drăguț Orebic, loc este atât de liniștit și linistit, la poalele, cu un seeview și arhipelag mirifica (în special Korkula) !! Casa se afla lângă o pădure de pini pic, apartamentul este foarte confortabil, cu un Terrasse frumos, iar proprietarii sunt atat de frumos si primitor. Dacă ești norocos, vei fi invitat să guste celebrul "chevap chi-chi" !! Cele mai bune concedii niciodată, mai ales pentru o familie cu copii.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Tonco i Ivanka Maric Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,