Apartamente NadaOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartments Nada sunt situate într-o casă de familie situată la 5 minute de mers pe jos de plajă și centrul orașului Orebic, dar izolate de mulțimea și zgomotul mașinilor. Apartamentul este într-o locație excelentă! Casa oferă cazare în două apartamente complet mobilate, cu o capacitate de cazare de 2 1 și 6 2 paturi. Micul apartament are 2 terase. o terasă este pe partea însorită (sud) și cealaltă (pe partea estică). Din partea de sud a terasei puteți vedea o parte a mării! Un apartament mare cu vedere este situat și pe partea însorită de sud și este acoperit cu umbră naturală. . Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, internet wi-fi, cuptor cu microunde, aparat de gătit, frigidere, toate ustensilele necesare și lenjeria de pat. Apartamentul mare are mașină de spălat, iar lenjeria de pat se schimbă o dată pe săptămână. Prețul închirierii include aer condiționat, taxe, internet, parcare. Toți oaspeții pot folosi grătarul situat la parterul casei pe o terasă mare acoperită cu umbră naturală. Loc de parcare separat. 6 2 și 2 1 au lângă casă cu intrare separată

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Când rezervați un apartament plătiți un avans de 30% din suma totală! Vă voi trimite factura de plată atunci când confirmați rezervarea. Momentul ideal de sosire este de la ora 14:00 și plecarea până la ora 10:00. Dând clic pe calendarul rezervării și pe lista de prețuri, puteți vedea datele libere și ocupate în apartamente, precum și prețurile apartamentelor !!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 125 km
  • Aeroport: 150 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 1 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții care stau 2 săptămâni sau mai mult de către gazde vor fi tratați cu o cină plăcută la grătar, unde vor putea degusta vin roșu de casă și coniac de casă. Fiecare oaspete primește o băutură de bun venit. Apartamentul mare oferă oaspeților un răcitor de apă de 20 de litri de apă (gratuit).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nada
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2023
Apartament mare si spatios, gazde minunate

Apartament spatios, mare cu trei bai, mult spatiu, multe dulapuri in toate camerele, aer conditionat, terasa mare, bucatarie utilata. La cateva minute de mers usor pana la plaja, centru, biserica, magazine. Gazdele sunt deosebit de prietenoase și foarte ospitaliere, au vin și lichioruri fine de casă. Ne-am distrat de minune și dacă vom veni din nou la Pelješac, ne vom întoarce la apartamentele Nada.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iunie 2023
sejur in iunie

Apartament foarte confortabil, curat și spațios, cu mult spațiu de depozitare. Bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie. Avantajul este si 3 bai, dintre care una cu masina de spalat. Terasa mare umbrită este perfectă pentru micul dejun și pentru degustarea de vinuri locale seara. Proprietar delicios care a fost întotdeauna de ajutor. Recomand cu caldura aceasta cazare!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ozalj, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2022
Apartament 6+2

Un loc perfect pentru a sta cu familia, un apartament foarte confortabil cu o vedere frumoasă la Korčula, igiena la nivel, iar gazda este plăcută și accesibilă, iar doar vinul... PS trebuie sa gusti

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Nada Tolj Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Hope și eu sunt vostru hostess și proprietar apartmna.živim cu familia sa la parter pe care casele apartmani.ako ai nevoie de ceva sunt aici pentru a te ajuta! cânt în banda dalmată, astfel încât unii vor avea o șansă să-l vezi și de a asculta, în cazul în care în această perioadă sunt în Orebic! Vă doresc o ședere plăcută în apartamentul meu !!!

Apartamente Nada listare a fost vizualizat de 58824 ori de la 09.07.2014.