Apartamente NataOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente moderne și complet echipate, la intrarea în Orebic, într-o mică tabără de familie. Apartamentele sunt situate la etajul 2 al unei case de familie, cu o vedere frumoasă la Canalul Peljesac, la doar 80 m distanță de plaja principală și la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului și port.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Trimiteți întrebări prin e-mail sau telefon de contact (poate ce se întâmplă / viber). La rezervare, este necesar să plătiți un avans de 30% din suma totală a închirierii, iar la sosire restul. Ora sosirii după ora 12 și plecarea până la ora 10 dimineața. În ziua plecării, posibilitatea sejurului prelungit în tabără, după cum este necesar (utilizarea dușului, toaletei și frigiderului), gratuit.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea în avans se face în caz de anulare din cauza covid-19, cu până la 7 zile înainte de data sosirii.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.2 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.7 km
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Aeroport: 200 km
  • Port: 1.7 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 400 m
  • Casino: 70 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Oaspeții au la dispoziție o terasă comună de 50 m2 cu grătar. În jurul casei este o tabără mică, cu un grătar suplimentar și mult spațiu pentru joacă (potrivit pentru familiile cu copii). Pe plajă există posibilitatea practicării sporturilor nautice (windsurfing, plimbări cu tubul și banana, închiriere de jet ski, canotaj, canotaj). În apropiere există posibilitatea de a închiria un teren de tenis, minigolf, fotbal într-o cușcă cu iarbă artificială, închiriere de mașini și bărci. Oaspeții au la dispoziție o băutură de bun venit la sosire. Parcarea se află în fața apartamentului și este gratuită (nu este necesară rezervare).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nata
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2023
Odihnă pentru suflet

Apartament foarte, foarte curat si ordonat cu tot ce ai nevoie. Terasa este frumoasa si ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului chiar acolo. O plajă frumoasă cu mare limpede se află la un minut de mers pe jos de apartament. Gazdele sunt extrem de prietenoase, accesibile în orice moment al zilei. Vă recomandăm cu siguranță!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Vacanță de vară în Orebić

Apartament frumos, curat și nou decorat la intrarea în Orebić. Totul exact ca in fotografii. Locația este departe de centrul orașului (ceea ce după părerea mea nu este deloc un dezavantaj) la care se află la 15 minute de mers pe jos de-a lungul mării, dar ideală pentru a merge la plajă, care este la propriu la 2 minute distanță, și supermarketuri mari. Gazdele sunt primitoare, discrete, dar întotdeauna disponibile pentru orice întrebări. Am fost întâmpinați cu o sticlă de vin local excelent. Toate recomandările și ne revedem!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Tarnow, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Apartament foarte bun

Locație foarte bună, cartier liniștit, vedere perfectă de la balcon, apartament curat și spațios, gazde foarte drăguțe. Inițial, a existat o teamă de apropierea unei străzi aglomerate, dar nu deranjează. Spatiu destul de mult pentru parcare, biciclete, tabla, etc. Foarte aproape de mare, magazin, restaurant, promenada. Iti recomandam!!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Natalija Đeldum Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovaca,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, de 20 de ani încercăm să fim gazde bune pentru oaspeții noștri. Cu investiții regulate și întreținere de apartamente, dorim să vă asigurăm un sejur plăcut și momente de neuitat ale binemeritatei dumneavoastră vacanțe. Am renovat unitățile noastre în 2018 și 2019 pentru a vă face să vă simțiți și mai confortabil. Bine ai venit!

Apartamente Nata listare a fost vizualizat de 48310 ori de la 10.02.2014.