Apartamente Iris CroaticaOroslavje - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 4.310 pe noapte
Descriere detaliata

Iris Croatica este formata din doua apartamente, Iris Croatica SUPERIOR K si Iris Croatica DELUX J. ETAJ: - dormitor spatios cu pat 200*210, baie proprie si toaleta - sauna PARTER: - Bucataria este dotata cu tot ce aveti nevoie pentru a va simti ca dvs. locuinta proprie, sufragerie si living - dormitor cu doua paturi separate (110*210), care poate fi combinat intr-unul singur (220*210) daca este necesar - canapea extensibila in living (pat 190*240) - baie - separat toaletă - terasă spațioasă Piscina comună încălzită (29*), terasă la soare, leagăne, tobogane și trambulină, pătuțuri, scaune înalte, divertisment (jocuri de societate, mini fotbal, badminton) Fiecare dintre apartamentele noastre poate găzdui 4 persoane pe paturile de bază și 2 pe patul suplimentar. Parcarea in curte este asigurata pentru toti oaspetii nostri - Restaurante, magazine, un spital sunt situate in apropiere - centrul capitalei Zagreb si toate facilitatile pe care le ofera sunt la 40 km distanta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Iris Croatica K, apartament superior acceptă animale de companie. Şederea animalelor de companie se percepe suplimentar în valoare de 25 EUR pe noapte. Numărul maxim de animale de companie în casă este 1 cu o greutate de până la 20 kg sau 2 animale de companie mai mici cu o greutate de până la 20 kg. Confirmarea rezervării se face prin achitarea a 30% din suma totală pentru perioada dorită de ședere în contul de giro al proprietarului unității, iar restul sumei poate fi achitată fie în contul de giro până cel târziu la data înainte de ziua sosirii oaspetelui la unitate sau în numerar la sosirea la unitate. La plata avansului, trimitem oaspetelui confirmarea rezervarii pe e-mail pentru perioada dorita de sejur cu numarul exact de persoane/care vor sta in facilitate
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
CONDIȚII DE ANULARE A REZERVĂRII: • Pentru nesosirea (fără anulare prealabilă) în perioada rezervată, proprietarul unității reține avansul - 30% din suma totală a rezervării. • Pentru anularea rezervării cu 21 sau mai multe zile înainte de data convenită a vacanței, oaspeții au dreptul de a utiliza plata în avans pentru o altă dată gratuită la alegerea lor. Este posibilă modificarea programării de două ori în termenii acestei condiții de anulare a programării, după care oaspetele pierde dreptul la rambursarea avansului și posibilitatea de a-l folosi. , proprietarul unității poate anula rezervarea cu un explicație detaliată pentru oaspete și permite oaspeților să aleagă orice dată alternativă gratuită cu o reducere corespunzătoare de 20% din întreaga sumă convenită inițial a rezervării. • Prin achitarea avansului pentru rezervarea programării, oaspetele acceptă „Condițiile de anulare a rezervării”.
Distante
  • Mare: 175 km
  • Plajă: 175 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 5 km
  • Aeroport: 55 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Casino: 5 km
Extra oferta
ne apropiem de fiecare dintre oaspetii nostri individual si, in functie de dorintele lor, ajutam sa le faca vacanta fara griji si perfecta. Suntem disponibili atât pentru sfaturi, cât și pentru ajutor cu organizarea și rezervarea numeroaselor activități pe care le oferă Zagorje - am încercat să ne asigurăm că fiecare moment în Iris Croatica este plin de momente fericite și fără griji pentru oaspeții noștri mari și mici - grădina noastră îngrădită de 5000 m2 este un paradis pentru cei mici care cu locul de joaca pentru copii, trambulina, golurile de fotbal pot simti magia jocului in aer liber, iar parintii au liniste sufleteasca stiind ca micutii lor sunt in siguranta - ceea ce ne bucura in mod deosebit este ca suntem recunoscută drept destinația perfectă pentru vacanțe pentru familii numeroase sau grupuri de prieteni - oferim oaspeților care vin într-un grup mai mare oportunitatea unică de a-și petrece ziua în aer liber împreună bucurându-se de luxul unei piscine încălzite comune, zonă de plajă, șezlonguri, spațiu pentru socializează cu un grătar, și totuși fiecare dintre ei stă în propriul apartament care le oferă intimitate, propria saună și o cadă cu hidromasaj pentru 5 persoane pe terasa proprie.
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Marina Skušić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele noastre sunt Marina și Petar. Împreună cu copiii noștri, suntem extrem de fericiți să vă fim gazde dacă alegeți regiunea Zagorje pentru vacanța dumneavoastră. În micul oraș Oroslavje, în inima orașului Hrvatski Zagorje și la doar treizeci de kilometri de Zagreb, pentru cei dintre voi care sunt în căutarea liniștii și relaxării, două apartamente surori, moderne și luxos decorate, Iris Croatica își deschid porțile. Construite pe un teren spațios, protejat de vedere, de 5.000 m2, apartamentele noastre vă oferă odihna și oaza de liniște după care tânjiți. Permite-ți să uiți de timp și de grabă, să experimentezi cântecul păsărilor și mirosul rouei dimineții. Bucurați-vă de moment în mod conștient și lăsați soarele, vântul sau ploaia să vă conducă timpul. Aici, timpul nu joacă niciun rol și, prin urmare, fiecare moment este valoros. O piscină comună încălzită, o zonă de plajă și o pădure care oferă umbră în timpul caniculei verii, precum și multe facilități suplimentare, cum ar fi minifotbal și badminton, vă fac vacanța de neuitat. Leagănele, toboganele și o trambulină îi încântă pe cei mai mici oaspeți ai noștri, în timp ce părinții își privesc nepăsător jocul din confortul șezlongurilor din grădină. Dacă ne permiteți, vom face tot posibilul ca apartamentele noastre să se simtă ca acasă la dvs., pentru că le-am amenajat cu multă dragoste și grijă pentru a vă oferi vouă, care sunteți în căutarea liniștii și relaxării, tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă face. vacanta pe continent de neuitat. În imediata apropiere a capitalei și a tuturor atracțiilor pe care le oferă și, pe de altă parte, în îmbrățișarea naturii și a liniștii rurale, experimentați propriul basm, pentru că Zagorje are tot ceea ce face un adevărat basm - castele, păduri , poteci, povești și legende, mâncare bună și oameni zâmbitori. Petrece-ti vacanta complet singur, cu familia sau cu prietenii in patria noastra bogata in istorie, vinuri bune si mancaruri locale. Suntem siguri că veți dori să reveniți și să faceți totul din nou.

Apartamente Iris Croatica listare a fost vizualizat de 239 ori de la 05.04.2024.