Apartament Lux CentarOsijek - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Osijek și regiunea Slavonia şi Baranja!
Descriere detaliata

Apartament Lux din Osijek este o unitate de cazare privată nou construită în centrul orașului. Este situat în curtea străzii Ružina 21. Apartamentul este separat de drumul principal și garantează liniște și liniște de zgomotul centrului plin de viață. Apartamentul este destinat pentru 2+2 persoane. Apartamentul are un pat de 160x200 cm si un pat suplimentar extensibil in living pentru doua persoane, aer conditionat, televizor, baie cu dus si uscator de par, WiFi gratuit si parcare privata gratuita. Întregul apartament de 36,8 m2 plus un balcon de 4 m2 este la dispoziția oaspeților. Ružina ulica este o stradă veche Osijek situată chiar în centrul orașului. În ceea ce privește facilitățile, în apropiere există două magazine la care poți ajunge pe jos. Când ieșiți de la intrarea pe drumul principal, faceți stânga, după 130 m pe aceeași parte a străzii, există un magazin alimentar deschis în fiecare zi până la ora 23.00. Când ieșiți de la intrarea pe drumul principal și virați la dreapta, există o brutărie de la 06:00 la 22:00 și un mic magazin la 110 m de cealaltă parte a străzii, deschis de luni până sâmbătă de la 20:00.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Un apartament pentru una sau două persoane este 40 euro, pentru fiecare persoană suplimentară se percepe o taxă suplimentară de 10 euro pe zi. Posibilitate de cazare pentru pana la 4 persoane in apartament. Check-in: de la 16:00 Check-out: 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Nu există condiții conform cărora plata în avans să fie rambursată.
Distante
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Gară: 1.6 km
Extra oferta
Cazarea este deosebită și diferită de altele pentru că este îmbogățită cu picturi artistice ale tânărului artist contemporan Monikammoart cu o atitudine de școală veche. Lucrările ei au adus lumină, prospețime și au înfrumusețat pereții apartamentului, făcându-l special și unic față de alte apartamente din centrul orașului Osijek. O puteți urmări pe Monikammoart pe Instagram. Ružina ulica este o stradă cu sens unic spre Županiska. Apartamentul dispune de parcare proprie privata numarul 14 in curtea blocului. Distanța de la stația de tramvai este de 230 m până la strada Županiska, iar stația de autobuz este la 400 m de la strada Gundulićeva 92. Gara și stația de autobuz sunt la 1,1 km.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lux Centar
Marina Bajić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Iubesc natura și petrec cât mai mult timp în natură, îmi place să merg pe jos și cu bicicleta de-a lungul mării, râului... Îmi place să cunosc oameni din toată lumea. Când cineva mă întreabă de unde sunt, îmi place să spun că sunt de pe planeta Pământ pentru că suntem cu toții locuitori ai acestei planete frumoase și trebuie să rămânem uniți :) Nu mă pot lipsi de: cânt, dans, ciclism, natura.

Apartament Lux Centar listare a fost vizualizat de 1923 ori de la 08.05.2023.