Apartamente OsijekOsijek - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Osijek și Osijek 1 sunt situate la etajul 1 al unei clădiri din zona rezidențială liniștită din Sjenjak, lângă care se află o parcare mare gratuită și o stație de tramvai. Apartamentele sunt aproape de străzile și drumurile principale care leagă Osijek de orașele din jur și de autostrada A5. În apropiere se află stadionul de fotbal și sala de sport „City Garden”, „City Pools”, restaurante și nucleul istoric al Osijek - Cetatea Barocă. APARTAMENTUL OSIJEK este un apartament cu patru camere de 92 m², cu un living însorit și o zonă liniștită de nord pentru odihnă nocturnă. Există o cameră cu un pat dublu, două camere single, un living cu o canapea extensibilă, două băi, o toaletă separată, o bucătărie și un balcon. APARTAMENTUL OSIJEK 1 este un apartament cu două camere cu o suprafață de 40 m² și este situat lângă Apartamentul cu patru camere Osijek. Are un dormitor cu un pat dublu mare, care poate fi separat în două paturi separate. În living, conectat la sufragerie și la bucătărie, există un set de canapele, un fotoliu, o măsuță de cafea și un televizor.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Modalitate de plata Numerar dupa ridicarea cheilor sau prin plata prefactura. Pentru o ședere mai lungă, acordăm o reducere după trimiterea unei întrebări. INFORMAȚII IMPORTANTE: După efectuarea rezervării, vă vom informa în cel mai scurt timp despre prețul total al sejurului și numărul de cont pentru plata rezervării. Rezervarea va fi confirmată în momentul plății a cel puțin 30% din prețul total al sejurului. Sosire la apartamente de la ora 14:00 și plecare până la ora 10:00. Pretul include o inchiriere de o zi fara mic dejun. Antreprenorul nu este în sistemul de TVA. Toate taxele și asigurarea sunt incluse în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În cazul anulării rezervării cu o zi înainte de sosire, avansul va fi rambursat.
Distante
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 18 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Parcul Național: 14 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Apartamentele sunt dotate cu toate electrocasnicele necesare pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Livingul are aer conditionat, televiziune prin cablu si internet wireless. Bucătăria este dotată cu aragaz cu hotă și cuptor, mașină de spălat vase, frigider, cuptor cu microunde, aparat de cafea, încălzitor de apă, prăjitor de pâine și toate ustensilele de bucătărie necesare. În baie, aveți la dispoziție un uscător de păr, prosoape și accesorii de baie. Dacă este necesar, puteți folosi mașina de spălat, masa de călcat și fierul de călcat. La cerere, se pot pregăti un scaun suplimentar și un pat pentru copii mici. Intrând în apartament, devii utilizator și toate comentariile tale sunt valoroase pentru noi, deoarece ajută să-i facă pe următorii oaspeți mai mulțumiți. Mai ales dacă a existat o defecțiune a echipamentelor, dispozitivelor sau o defecțiune în stocare. Vă rugăm să ne anunțați imediat pentru a ne asigura că sunteți mulțumit de serviciile noastre și de șederea dumneavoastră în apartament cât mai curând posibil.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Osijek
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Petar Tumir
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Zece ani de experiență în închirierea de apartamente.

Apartamente Osijek listare a fost vizualizat de 3214 ori de la 05.05.2023.