Apartamente MekićPag Mandre - Insule croate

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Descriere detaliata

Mandre, un sat turistic și de pescari de pe insula Pag, este situat în partea de sud a insulei, cu o vedere frumoasă la Silba și Olib și la insulițele Maun și Škrda, care sunt pline de golfuri și plaje frumoase. Casa noastră este situată pe primul rând la mare, lângă plaja de piatră și pietriș, trebuie doar să părăsiți curtea, să traversați plaja și să înotați în marea limpede! Apartamentele sunt complet utilate, inconjurate de o curte spatioasa cu umbra naturala. Parcarea gratuită este situată chiar în fața apartamentului. Acesta este un loc minunat de vacanță pentru familiile cu copii și pentru iubitorii de natură. Mandre are o coastă adâncită, cu o promenadă lungă de 3 kilometri și plaje cu pietriș, se află la 14 km de Novalja și Zrć, la 16 km de orașul Pag și la aproximativ 60 km de orașul istoric Zadar. Cu un apus frumos, miros de sare si sunetul marii, vino sa te bucuri de locul nostru.In curtea spatioasa este posibil sa depozitezi biciclete si placi SUP pentru canotaj.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
O plată în avans de 30% se face după o rezervare cu succes ca confirmare a sosirii, iar restul în numerar la sosire. Curățenia finală este de 50 EUR pentru Apartamentul 2+2 și 70 EUR pentru Apartamentul 4+2. Taxa de turism nu este inclusa in pret. Pentru un adult este 1,5 Euro/zi, copiii 10-16 ani 50%, iar copiii mai mici gratuit.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Cu un motiv valabil (boală, deces) rambursarea avansului complet sau transferul în sezonul următor. Dacă clientul anulează în termen de 1 lună, avansul este reținut dacă clientul nu găsește un înlocuitor.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 13 km
  • Aeroport: 70 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 10 km
  • Parcul Național: 150 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Promenada Lungo Mare este o zonă pietonală, în apropiere se află plaje frumoase, restaurante cu specialități din carne și pește, o piață cu produse locale, o poștă, un mic port cu bărci (Porat). Pe timpul verii sunt organizate regulat seri dalmate cu muzică klapa și specialități locale. In apropiere se afla o farmacie, o piata de peste, un magazin, cafenele si restaurante cu o oferta gastronomica de top. Cu o pistă de ciclism (Drumul Girenica), un traseu de drumeții (urcuș spre St. Vid, cel mai înalt vârf de pe insulă) și posibilitatea de a face caiac pe insulă, Mandre este ideal și pentru o vacanță activă. De asemenea, puteți descoperi o bogată moștenire culturală și istorică pe insulă (Kolanjsko blato ca rezervație ornitologică specială, așezarea vechilor liburnieni de lângă Kolanul de astăzi, colecția etnografică a Kolanului). De asemenea, în apropiere se află insulele Silba și Olib, Rab, Lošinj, precum și parcurile naționale Kornati, Paklenica, Krka, Lacurile Plitvice și Velebit de Nord. De la Mandri se organizează excursii la insulele Silba și Olib, în timp ce la Rab vo
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mekić
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sead Mekić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Profesor de kinesiologie pensionar, locuiesc la Zagreb, iar vara petrec la mare în Mandre, pe insula Pag. La serviciul oaspeților în timpul șederii, ajutor la alegerea peștelui și sprijin la grătar. Plimbare cu barca, cadou de la gazdă.

Apartamente Mekić listare a fost vizualizat de 13084 ori de la 30.12.2022.