Apartamente Robert i MilenaPag Mandre - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele noastre sunt situate lângă mare, în centrul orașului Mandri, pe insula Pag. Toate apartamentele sunt situate la etajul 1 al casei noastre de familie și, prin urmare, oferă o vedere frumoasă la mare. Apartamentele sunt recent renovate și dotate cu internet, aer condiționat, TV / SAT, bucătării complet echipate și, în plus, puteți pune plase de țânțari pe toate ferestrele obloane, ca protecție împotriva țânțarilor. Fiecare apartament are propriul loc de parcare și toți oaspeții pot folosi grătarul în grădină. Prin curtea noastră, mergeți direct la plajă, așa că pentru o baie de soare confortabilă, nu aveți nevoie decât de un prosop peste umăr! Așteptăm cu nerăbdare sosirea ta!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea, este necesară o plată în avans de 150-200 euro, în funcție de dimensiunea apartamentului care urmează să fie închiriat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este nerambursabilă, dar în caz de incapacitate de sosire din cauza situației covid -19, oferim posibilitatea transferului pentru alți termeni în 2020 sau în vara anului 2021.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Farmacie: 20 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Pe lângă închirierea unui apartament, avem și propria fermă, astfel încât toți oaspeții noștri sunt întotdeauna întâmpinați cu un cadou potrivit din producția noastră.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Robert i Milena
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Branimir i Ivana Čemeljić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Eu sunt Branimir Čemeljić, proprietar al OPG Čemeljić, care se ocupă de producția de brânză de tomate. Cu soția mea Ivan, tatăl meu Roberta și mama mea Milena, sunt angajat în turism, într-un loc minunat de lângă mare, Mandra. Sper că ne veți încânta cu vizita dvs., veți gusta câteva dintre produsele noastre și veți găsi chiar și noul loc de vacanță preferat!

Apartamente Robert i Milena listare a fost vizualizat de 72912 ori de la 22.03.2016.