Apartamente Maestral FabijanićPag - Insule croate

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente Maestral Fabijanić, primul rând la mare, cu trei plaje în termen de 50 - 150 m. Situat într-o zonă liniștită din Pag, la aproximativ 2 km de centrul orașului. Cazarea in unitatea noastra (gradina de 525 m2 si parcare de 1000 m2) consta in apartamente moderne si bine echipate, concepute pentru a oferi confort si practic maxim. Fiecare apartament este decorat cu gust, mobilier confortabil și o serie de facilități care asigură un sejur plăcut. Fie că călătoriți cu familia, prietenii sau în cuplu, avem apartamentul perfect care vă va satisface nevoile. Apartamentele noastre sunt spațioase și includ facilități precum aer condiționat, TV Led cu programe prin satelit cu WIFI gratuit (50 Mbit), bucătărie complet utilată și băi private. Apartamentele au terase mari cu o vedere frumoasă la Marea Adriatică, orașul Pag, muntele Velebit, permițându-vă să vă treziți la sunetul liniștitor al valurilor și să vă bucurați de apusuri pitorești din confortul propriului balcon sau terasă. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările se fac cu un avans obligatoriu de 30%. Încălcăm partea rămasă în numerar la sosire. Ora de sosire este după ora 15:00, iar ora de plecare nu mai târziu de 9:30 a.m.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 1.8 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Gară: 45 km
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 10 km
  • Activităţi sportive: 20 m
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 400 km
  • Parcul Național: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Suntem mândri să oferim oaspeților noștri un serviciu personalizat și ne străduim să vă facem șederea cât mai plăcută. Personalul nostru prietenos și informat este disponibil pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau solicitări pe care le aveți, asigurându-vă o vacanță fără stres și de neuitat. Animalele de companie sunt acceptate - Animalele de companie sunt acceptate la un cost suplimentar. Sunt disponibile prosoape și lenjerie de pat și sunt incluse în preț, CU EXCEPȚIA dacă oaspetele vine cu un animal de companie, atunci acesta trebuie să-și aducă propria lenjerie de pat. Serviciul de spălătorie și uscare este disponibil pentru toate apartamentele - la un cost suplimentar. Pătuțul pliabil este disponibil dacă este necesar - Oaspetele este obligat să-și aducă propria lenjerie de pat. Utilizarea dușului solar exterior și grătarului - inclusă în preț. Parcare gratuită pentru până la 15 vehicule. Pentru oaspetii cu ambarcatiuni, oferim posibilitatea ancorarii pe geamandura. Posibilitatea de a închiria o ambarcațiune - este necesară o licență pentru a opera o ambarcațiune.Cu partenerii noștri, putem organiza (contra cost) drumeții și excursii de drumeții în jurul insulei.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maestral Fabijanić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Pag, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A5, Iunie 2022
Apartament grozav care acceptă animale de companie în Pag

Apartamentul a fost curat si pare la fel ca in poze cu echipament complet. Bătrâna, este foarte prietenoasă, ne-a gătit clătite (umplute cu Nutella și gem) în mijlocul vacanței noastre. Avem 2 câini și am avut o mulțime de întrebări. Fiul doamnei a răspuns repede și am putut rezolva totul. Vremea a fost grozavă, marea este la doar 5 minute de apartament. Ce altceva ai nevoie de mai mult? Ne-a plăcut și recomand tuturor să rezerve un apartament aici. Viziteaza Pag, pentru ca este frumos, imi place. Cu stima, Norbert din Ungaria

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ivan Fabijanić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Sunt programator de profesie, lucrând în prezent ca Project Manager/Produs în industria IT. Linkedin: www.linkedin.com/in/ivan-fabijanić Dacă decideți să stați la Apartments Maestral Fabijanić, asigurați-vă că nu numai că veți avea cazare confortabilă, curată și plăcută, ci și oportunitatea de a experimenta celebra ospitalitate croată directă. .

Apartamente Maestral Fabijanić listare a fost vizualizat de 61165 ori de la 07.01.2017.