Apartamente mGarden Pag - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de apartamente mGarden este situată în orașul vechi de un secol Pag, aproape de mare și la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului, dar suficient de departe pentru pace și intimitate deplină. Din fața casei se vede o priveliște fabuloasă asupra mării și stâncilor albe ale Pagului expuse de furtună, iar din spate priveliștea captivează un deal stâncos înalt presărat cu vegetație rară de Pag. Apartamentele recent renovate sunt dotate cu tot ce este necesar pentru o vacanta placuta. Casa de apartamente poate găzdui până la 20 de persoane în 4 apartamente. Curtea mare și ascunsă vă invită să vă odihniți sub măslini, cu mirosurile grătarului, în timp ce o grijă deosebită este dedicată activităților pentru cei mai mici oaspeți. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dupa acceptarea ofertei, rezervarea este confirmata prin plata unui avans de 30%, care face parte din suma totala a inchirierii apartamentului. La fiecare plată, trimitem o confirmare a rezervării. Plata părții rămase din chiria apartamentului se face în numerar imediat la sosirea la unitatea de cazare sau prin plata în cont înainte de sosire. Gazda este prezentă la sosirea dumneavoastră și va răspunde cu plăcere la toate întrebările dumneavoastră. Cazarea este disponibilă de la ora 14:00 în ziua sosirii până la ora 10:00 în ziua plecării. Predați gazdei buletinul de identitate sau pașaportul imediat la sosire, pentru a vă înscrie la Biroul de Turism. Documentul va fi returnat în 24 de ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rezervarea poate fi anulată cu până la 14 zile înainte de sosire cu rambursarea 100% a avansului. Pentru anularea ulterioară, avansul nu se returnează.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 900 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 1 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Aeroport: 50 km
  • Parcul Național: 75 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Acordăm atenție nevoilor individuale ale fiecărui oaspete. Un cadou de bun venit este inclus în preț. Grădina este dotată cu mobilier de lounge de grădină pentru o ședere plăcută la umbră, precum și dotări pentru copii: groapă cu nisip, căsuță de joacă, spațiu pentru ateliere creative, pistă de bowling suspendată. Oaspeții pot folosi și un grătar, lângă care există o pergolă cu masă și scaune.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente mGarden
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sisak, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, August 2023
O vacanță de vis... pentru suflet și trup

Am venit in vacanta in Lavanda impreuna cu copiii mei imediat dupa inmormantarea iubitei mele sotii... Am fost in vacanta de peste 50 de ori, la mare, in diverse locuri si in diferite locuri de cazare, dar intr-un loc atat de frumos, ordonat si loc liniștit, cu o curte mare (unde nu trebuie să te gândești dacă va fi loc de parcare și dacă cineva îți va avaria mașina), unde nu trebuie să te gândești că copiii tăi vor fugi în strada, pentru că nici nu vor dori să fugă din această curte amenajată și împrejmuită, plină de jucării, departe de forfota și zgomot. Aici nu te ciocnești de alți oaspeți pe scări și pe coridoare (fiecare apartament are intrări și terase separate). Treziți-vă la sunetele naturii, nu la trafic sau la vecini. Ai tot ce ai nevoie pentru a găti și a te bucura. Într-un cuvânt, proprietarul este minunat. Copioasă, strălucitoare, caldă, grijulie, de ajutor, gata să facă totul pentru a te face să te simți ca oaspeții tăi preferați. Vă vor întâmpina cu un tort delicios și băuturi răcoritoare și vă vor trimite cu un cadou special frumos. Asigurați-vă că nu pierdeți nimic în timpul vacanței. Și toate acestea cu un zâmbet mereu prezent, sincer. Ea ne-a răsfățat. Dacă am putea fi odihniți și mângâiați oriunde, ar fi chiar aici, în „mGarden”.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Pearland, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, Iunie 2023
Mi-a plăcut... Frumos, Relaxant și Pașnic!

Eu și soțul meu am venit din SUA și am stat la mGarden acum câteva săptămâni. Wow! Loc superb cu vederi uimitoare. Are o curte mare cu multe locuri de parcare, zone frumoase pentru a sta, a mânca, a se juca și a vă bucura de timpul dvs. acolo. De asemenea, are un grătar mare și frumos acoperit și o masă în spate pentru gătit. Apartamentul are terasa cu vedere superba la oras, mare si munti. Ne-a plăcut să stăm acolo și să admiram priveliștile, a fost atât de liniștit și relaxant și la doar câteva minute de toate activitățile din oraș. Maja a fost o gazdă uimitoare și s-a asigurat că șederea noastră a fost cât mai plăcută! Ea a fost, de asemenea, foarte utilă în a face recomandări și ne-a spus mai multe despre insulă, feribot, direcții, ne-a ajutat să programăm o întâlnire etc. Recomand cu căldură mGarden și cu siguranță vom rămâne acolo din nou data viitoare când vom fi în Pag!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A5+1, Mai 2023
Uimit!

Am fost în Smilje și am fost încântați de spațiul mare și de camerele separate. Terasa mare cu o priveliste foarte frumoasa. Afară, în grădină, există multe locuri de joacă și relaxare. Proprietarul Maja a făcut tot posibilul pentru a ne face să ne simțim confortabil și să ne odihnim. Mi-au plăcut foarte mult detaliile deja în apartament, iar apoi afară în grădină precum și la plimbări pentru a cunoaște particularitățile insulei Pag... Foarte recomandat!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Maja Nadaždi
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am văzut frumusețea și am experimentat bucuria ospitalității în casa părinților mei și am învățat să fac același lucru de la ei. Este marea mea dorință ca în timpul șederii dumneavoastră la noi să simțiți cât de apreciat și binevenit sunteți. Tind spre excelenta in tot ceea ce fac, de aceea, conform capacitatilor mele, am mobilat si amenajat apartamentele si curtea gandindu-te la tine si la detaliile care te vor bucura. Mulți ani am fost animator pentru copii la tabere și diverse evenimente, așa că m-am ocupat și de cum să fac din mGarden un loc sigur și distractiv pentru cei mai mici oaspeți. Personalitatea mea este împletită în mGarden. Fie că vii cu familia, prietenii sau singur, voi face tot posibilul pentru ca în mGarden să îți găsești locul unde să te odihnești, să te bucuri și să iei cu tine o experiență minunată de a sta alături de noi.

Apartamente mGarden listare a fost vizualizat de 9040 ori de la 07.05.2023.