Apartament MirPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartament Mir (42m2, dormitor, bucătărie, sufragerie, living, baie, logie), etajul 2 într-o clădire rezidențială mică într-o zonă liniștită a frumosului oraș de coastă Pakoštane. Se află în apropiere de parcurile naționale KORNATI și KRKA, la 200 m de parcul ornitologic al lacului VRANA (5 minute pe jos) și de orașele Zadar, Šibenik și Biograd. Pakoštane are unul dintre cele mai frumoase arhipelaguri de pe Marea Adriatică, cu plaje diverse de peste 3 km lungime, precum și un număr mare de piste de biciclete. Dotari esentiale (plaja, centru, magazin, farmacie) la o distanta de aproximativ 800 metri sau 10-15 minute de mers pe jos. Apartamentul are propriul loc de parcare inclus in pret (nr. 8) precum si o parcare mare zilnica langa toate plajele majore si in centrul orasului, care se percepe contra cost. Apartamentul este complet utilat, smart TV, aer condiționat, mașină de spălat și Internet-WIFI gratuit. Televiziune prin satelit (HOT BIRD, EUTELSAT, HOTBIRD, cu peste 500 de programe) pentru ca oaspeții noștri din Europa și regiune să poată viziona în mod normal programele preferate. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozit in momentul rezervarii 30% in cont, confirmare prin "voucher de rezervare". Rezervările fără avans plătit nu vor fi înregistrate. Dacă există o programare gratuită, se pot rezerva sejururi mai scurte de 7 nopți cu acord prealabil. În acest caz, se percepe suplimentar o taxă de curățenie de 70 EUR. Plata sumei integrale la sosire si inainte de a intra in apartament in numerar sau in avans in cont cu confirmarea platii. Intrarea in apartament in ziua sosirii de la ora 14.00. Părăsirea apartamentului în ziua plecării până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Posibilitatea de returnare a avansului cu anulare scrisă prin e-mail cu cel puțin 15 zile înainte de data rezervată de sosire. Pentru anulări cu mai puțin de 15 zile înainte, reținem suma integrală a depozitului. Nu sunt posibile anulări telefonice sau orale.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 800 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 800 m
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pakoštane este cunoscută ca destinație de recreere pentru ciclism pentru mulți turiști cu trasee bine întreținute. Zilnic sunt organizate excursii cu barca către Parcul Național Kornati și pleacă din portul orașului. În apropiere (3 km) se află cel mai faimos PARC TEMATICO de distracție de pe Marea Adriatică, lângă Biograd (Crvena Luka). Apartamentul are propria sa „Cartea casei” cu instrucțiuni detaliate de utilizare, regulile casei și informații utile pentru turiști.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mir
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Velika Gorica, Croația
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Cazare mai mult decât decentă.

Apartamentul este asa cum este descris si in poze. Este extrem de curat și ordonat, felicitări gazdei pentru asta. Poate fi bine ventilat peste noapte și poate sta și dormi fără a porni aerul condiționat. Patul suplimentar (+2) nu este suficient pentru doi, eventual pentru copii mai mici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Apartmani Zec Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Ne dorim ca oaspeții noștri să petreacă un timp plăcut și de calitate cazând cu noi și pe frumoasa coastă croată. Dragi oaspeți, bine ați venit!

Apartament Mir listare a fost vizualizat de 12771 ori de la 07.03.2022.