Apartamente HanaPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.471 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Noile patru apartamente complet echipate și modern într-o pădure liniștită și înconjurat o parte din Pakostane. Situat între Lacul Vrana și mare în apropierea a patru parcuri naționale. Facilitatea este situat la 10 minute de mers la plaja, orașul și toate atracțiile majore. Loc de parcare pentru fiecare oaspete.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitul este de 20% din costul total. Plata în avans înseamnă o rezervare confirmată, iar restul se plătește la sosire. În cazul anulării depozit de închiriere nu este rambursabil. Ora sosirii este de 14 ore și timp de sosire la 10 ore.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Hana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Velika Gorica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Apartament excelent

Apartamentul este bine utilat, curat si ordonat. Proprietarul este drăguț și amabil. O locatie ideala daca iti doresti dimineti linistite pe terasa cu zgomote de greieri si nopti linistite. Acesta a fost al 4-lea an consecutiv petrecând vara aici și cu siguranță vom reveni vara viitoare.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
pakostane, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Hana, Iunie 2019
excepțional

Am avut o ședere minunată în apartamentul lui Sandra. Apartamentul este modern, foarte bine echipat și decorat cu bun gust. De pe terasă puteți să vă bucurați de o vedere mică la mare foarte apreciabilă. Acesta este suficient de mare pentru a fi confortabil în timpul meselor. Paturile sunt foarte confortabile. În ceea ce ne privește, am constatat că situația a fost ideală din cauza centrului orașului, atât de liniștită, dar încă aproape de acesta. Pakostane este un oraș central care și vizitați regiunea pentru câteva zile. Și, în plus, Sandra este o gazdă remarcabilă. Este imposibil să faci mai bine. Îi putem mulțumi din partea de jos a inimii noastre pentru bun venit. Vă recomandăm fără ezitare tuturor turiștilor. Nu căutați mai mult decât Sandra pentru câteva zile în această regiune. Este 20/20! Nu am avut ocazia să-i luăm la revedere pentru că ea a fost plecată când am plecat, așa că o sărutăm astăzi pentru că a contribuit la 6 zile minunate de vacanță.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din franceză - Arată versiunea originală
Rybnik, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Hana, August 2016
O vacanță minunată!

În Croația am fost cu prietenii de multe ori, dar stau în apartament Hana amintesc cel mai bine. Apartamentul este foarte modern si spatios, proprietarii sunt extrem de frumos si util, dedicat timpul lor la noi pentru ajutor în rezolvarea problemelor legate de repararea autovehiculului. Deci, ne întâmpină într-o cină delicioasă. Amplasarea apartamentului este foarte convenabil, aproape de drumul de acces, în apropiere de trasee de biciclete din jurul lacului, la o scurtă plimbare de la plaja de nisip sau stancoasa plătit în (cu toalete). Centrul orașului, cu numeroase pub-uri, de asemenea, la o scurtă plimbare scurtă. Vă mulțumesc foarte mult pentru un sejur fantastic, vom veni cu siguranta din nou aici.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Sandra Mikulandra Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

error_translate

Apartamente Hana listare a fost vizualizat de 104198 ori de la 26.01.2015.